Ligging:

 

Dit complex treft u aan midden in de residentiele wijk van Keerbergen. Het onderscheidt zich onder meer door zijn unieke ligging die aansluit met de boorden van een zeer uitgestrekt meer. De rimpeloze waterspiegel en groene omgeving zorgen voor een onbeschrijfelijke rust. Is het zonnetje van de partij, dan staan de tafels in de tuin steevast gedekt. Uw lunch of diner wordt overgoten met een onvervalst vakantiesausje. Dankzij het overdekt terras en de grote raampartijen van het restaurant kan u ook op minder mooie dagen genieten van al deze natuurpracht.

 

Hostellerie De Witte Meren is centraal gelegen tussen Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brussel en heeft een ruime parking.

 

Wat bieden wij U:

 

Leg ons uw feest- of seminarieplan voor, dan stellen wij met u een ideaal pakket samen. Een draadloze internetverbindng is uiterraard een standaard in onze seminarieruimte.

Het hotel beschikt over een uitstekend restaurant met een internationale keuken. Tijdens het culinair genieten heeft u prachtig uitzicht op het meer.

 

Het Hotel:

 

Het hotel is voorzien van enkel exclusive kamers.

Heb je een feestje achter de rug en is er wat te diep in het glas gekeken, dan kan je maar beter overnachten in een van onze comfortabele kamers. De volgende ochtend, na een overheerlijk ontbijt, kan je weer veilg de weg op.