Dierenarts Bart Lantmeeters

Dierenarts worden was een kinderdroom voor mij. Ik was immers van jongs af gefascineerd door dieren en wilde al snel ontdekken hoe zo'n dierenlichaam functioneerde. Mijn studiekeuze lag dus ook voor de hand en in 1986 trok ik naar de faculteit dierengeneeskunde aan de universiteit van Gent waar ik afstudeerde in 1992.

In de dierenartsenpraktijk kan u terecht met uw huisdier / gezelschapsdier : hond, kat, konijn, cavia, vogel, enz. U kan bij mij terecht voor een uitstekende dienstverlening met een uitgebreide uitrusting zoals RX, echografie, tandsteenreiniging, enz.

Praktijk

In 1993 vestigde ik me als jonge dierenarts in de Zaveldriesstraat te Genk. Na enkele jaren werden de tekortkomingen van een huurhuis echter duidelijk en besloot ik te verhuizen. Een geschikte locatie werd gevonden in de Tennislaan te Genk. Hier werd een gebouw opgericht dat voldoet aan de nodige eisen van een gezelschapsdierenpraktijk. Het is zeer ruim en er is voldoende parkeerplaats voorzien.

De praktijk is gericht op kleine huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels, enz. U kan bij mij terecht voor een uitstekende dienstverlening met een uitgebreide uitrusting zoals RX, echografie, tandsteenreiniging, enz.

De praktijk beschikt over bancontact zodat u de keuze heeft tussen cash of elektronisch betalen.

Dierenarts Lantmeeters

Openingsuren

Dierenarts Bart Lantmeeters werkt voornamelijk na afspraak. Dit heeft tal van voordelen zoals kortere wachttijden, minder stress voor uw huisdier, voldoende tijd voor het consult.

Tijdens het vrije spreekuur kan u bij mij terecht voor niet dringende en niet zo uitgebreide onderzoeken zoals vaccinaties, leegdrukken anaalklieren, oorontstekingen, etc.

Om een optimale dienstverlening te onderhouden worden er eveneens huisbezoeken afgelegd.

Voeding en medicijnen

Er is een groot gamma aan voeding , medicatie en gezondheidsproducten beschikbaar. De medicatie staat natuurlijk enkel ter beschikking van patiƫnten die hier onderzocht werden en waar een behandeling voor ingesteld werd. Ter ondersteuning van bepaalde ziektes is er een uitgebreid gamma aan dieetvoeding beschikbaar.

Naast dieetvoeding kan u in de praktijk ook kwaliteitsvolle voeding voor gezonde dieren kopen die een effect hebben op de levensduur en kwaliteit van uw favoriete huisdier(en).

Heel wat voeding en medicatie is steeds in voorraad en kan u op de voorziene uren afhalen.

Contact

De praktijk zal gesloten zijn van 28/10 tem 05/11. Tijdens die periode is de praktijk wel telefonisch bereikbaar van 9u tot 18u voor het maken van afspraken of voor de afhaling van voeding en/of medicatie.

Vermijd lange wachttijden en maak een afspraak,
bel 089 84 28 50!

Uren voor een vrije consultatie:

Vrij

Do

Woe

Di

Ma

17u-19u

 

op afspraak

op afspraak

op afspraak

18u-19u

op afspraak

17u-19u

10u-11u

op afspraak

op afspraak

10u-11u

Afhalen voeding en/of medicatie

Vrijdag

Dinsdag

9u-10u

 

 

17u-18u

Andere uren zijn mogelijk na telefonisch contact.

Indien gewenst, kan u voeding of medicatie online bestellen via een mail naar info@dierenartslantmeeters.be.

Dit gebeurt als volgt :

  • U plaatst de bestelling minimaal 24 uur op voorhand.
  • U geeft uw naam, telefoonnummer, nodige medicatie en/of voeding en hoeveelheid op.
  • U komt de bestelling afhalen op de voorziene uren.