Bent u op zoek naar een voedingsdeskundige of diëtiste? Welkom dan, op de website van Diëtiste Lien.

Als erkende diëtiste ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten en kan ik u ondersteunen en begeleiden bij het aanpassen van uw voedings- en leefgewoonten. Samen met u stel ik een haalbaar gezond voedingspatroon samen, aangepast aan uw situatie.

jos het debiele e

Diëtiste Lien?

In 2011 studeerde ik af als bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool te Geel. Na deze 3 jaar durende opleiding volgde ik nog een postgraduaat sportvoeding en schoolde ik me bij rond eetstoornissen. In 2013 behaalde ik mijn getuigschrift diabeteseducator, waardoor ik ook diabeteseducatie kan geven.

Ik werkte een tijdje als diëtiste in een ziekenhuis en bij Bodystyling. Sinds april 2012 ben ik actief als zelfstandig diëtist. Sinds januari 2014 combineer ik mijn eigen praktijk met consultaties in de huisartenspraktijk in Putte centrum en vanaf september 2017 sartte ik als diëtiste in de polikliniek in het Heilig Hartziekenhuis in Lier.

U kan bij mij terecht voor:

• Dieetadvies

Zowel vermagering, dieet bij hoge cholesterol, hoge bloeddruk, diabetes en pre-diabetes, FODMAP-dieet, ...

• Voedingsadvies

Gezonde voeding, maag-darmklachten, opgeblazen gevoel, ondervoeding, vegetarisme, zwangerschap, ...

• Diabeteseducatie

Opstarteducatie, educatie bij problemen, jaarlijkse controle, ...

• Sportvoeding

Bent u een recreatief sporter en wil u gerichter gaan trainen met het oog op een wedstrijd of doel? Wenst u wat meer informatie te krijgen over voeding om uw sportprestatie te verbeteren?

• Eetstoornissen

Begeleiding en ondersteuning in het zoeken naar een gezonde relatie met voeding
Lien Jacobs - Spikkelenberg 6 2580 Putte - T: 0472/54.34.65 - E: dietiste.lien@gmail.com - RIZIV: 5-61775-49-601