• dirk2010@telenet.be

wielertoeristenclub

wtc heirnis gent

ALGEMEEN

Op dit deel van de website kan je terecht voor al de administratieve vragen i.v.m onze Wielertoeristenclub WTC HEIRNIS GENT. WTC Heirnis Gent is een wielertoeristenclub aangesloten bij Cycling Vlaanderen, en is een Erkende Sportvereniging van de Stad Gent. Het Clublokaal is gelegen te Ledeberg in de lokalen van de Taverne "NORBE" A. Van Lokerenstraat, 18 te 9050 Ledeberg.

WTC HEIRNIS GENT

WTC Heirnis Gent is een wielertoeristenclub welke samengesteld is uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijdscategoriƫn; er is ook een "Kidswerking". We fietsen zowel tijdens de zomer- als het winterseizoen. We laten onze leden ook de keuze of ze fietsen op de baan of in het terrein (VTT) tijdens de seizoenen. Voor het VTT gebeuren hebben we een aparte website opgericht met de nodige inlichtingen, deze kan bezocht worden via de hoofdsite van de club.

WTC HEIRNIS GENT - CLubuitrusting

met medewerking en sponsoring van volgende sponsors.

HOOFDSPONSOR HEIRNIS GENT
VMA Technology
De VMA cluster is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen.De VMA Cluster is actief in het volledige spectrum van de multitechnische installaties

  • VMA technology
SPONSORS