Wielertoeristenclub

GENT


ALGEMEENHEDEN

Op dit deel van de website kan je terecht voor al de administratieve vragen i.v.m onze Wielertoeristenclub
WTC HEIRNIS GENT.

WTC Heirnis Gent is een wielertoeristenclub aangesloten bij Cycling Vlaanderen, en is een Erkende Sportvereniging van de Stad Gent.
Het Clublokaal is gelegen te Ledeberg in de lokalen van de Taverne "NORBE"
A. Van Lokerenstraat, 18 te 9050 Ledeberg.

zie meer →

Interesse

WTC Heirnis Gent is een wielertoeristenclub welke samengesteld is uit zowel mannen als vrouwen van alle leeftijdscategoriën; er is ook een "Kidswerking".
We fietsen zowel tijdens de zomer- als het winterseizoen.
We laten onze leden ook de keuze of ze fietsen op de baan of in het terrein (VTT) tijdens de seizoenen.
Voor het VTT gebeuren hebben we een aparte website opgericht met de nodige inlichtingen, deze kan bezocht worden via de hoofdsite van de club;
WTC Heirnis Gent

KIDS WERKING →

Flanders Kids Tour

Clubinformatie

Personen die interesse hebben om zich bij onze club te voegen, kan je steeds terrecht bij onze voorzitter;Dhr Marc De Poortere en/of via de secretaris
(mezelf) Dhr Dirk Vervaet

HOOFDSPONSOR HEIRNIS GENT

VMA Technology

De VMA cluster is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen.

Lees meer
BASIS LOGO

Clubkledij

Bakkerij

MERTENS

Emanuel Hielstraat 86, 9050 Gentbrugge (Gent). Voor alle soorten brood en banketgebak. Ook lekkere broodjes te verkrijgen.

Snookerclub Norbe is sedert 1999 een vaste troef in het Vlaamse snookerlandschap. In het hartje van Ledeberg kan je deze gezellige club komen ontdekken. Een 30tal leden hebben er hun vaste stek reeds gevonden. En er is voor elk wat wils. Zo heeft SC Norbe een eigen interne competitie waar de leden op hun niveau hun wedstrijden spelen. Per seizoen worden er twee competitieronden gespeeld. Daarnaast organiseert de Norbe in de loop van het jaar meerdere toernooien voor zijn leden. Ook in de VSF interclub competitie dingen zoals jaarlijks verscheidene ploegen mee naar de hoogst haalbare plaats. De successen van de voorbije jaren kunnen daarvan getuigen en blijven niet onopgemerkt. Wij zijn dan ook terecht fier enkele toppers onder onze leden te mogen tellen.

Dagbladhandel

GIESELA

Bij Charlotte kan je niet alleen terrecht voor uw dagelijkse krant, ook alle "lotto"spelen; Ook schoenherstellingen, droogkuis en aankopen van kleine juweeltjes en andere snuisterijen.

Renovatie nodig

PASCAL VAN DORPE

Allerhande werken aan uw vloeren, wandtegels terrassen opritten en andere metselwerken. Graag een telefoontje en we komen voorbij om uw wensen mogelijk te maken.

KLASSEMENT-HEREN 2020

KLASSEMENT-DAMES 2020

KLASSEMENT-KIDS 2020

Deze klassementen worden wekelijks aangepast als we de uitslagen doorkrijgen van Cycling Vlaanderen.