Jos kookt!

Op momenten dat het voor u écht nodig is!

FREELANCE KOK VOOR DE HORECA

Wat?

Professionele en ervaren hulp op piekmomenten, bij ziekte, verlofdag, vakantie of ontslag van een kok.
Ideale oplossing voor de beperking van overuren van uw vaste werknemers naar aanleiding van de "witte kassa".
Snelle inzetbaarheid door ruime ervaring.

Voor wie?

  • Restaurants, bistro, taverne, ...
  • Traiteurs, feestzalen en cateraars
  • Eventbureaus
  • ...

Waarom?

U zet mij enkel in op momenten dat het écht nodig is: onmiddellijk hoog rendement zonder engagement op lange termijn.
Gegarandeerde inzet: mijn toekomstige opdrachten zijn afhankelijk van het huidige resultaat.
Eenvoudige administratie: u ontvangt één factuur.
Geen tijdsverlies en kosten voor selectie en aanwerving.
Vakwerk op uw maat!

Wanneer?

  • Dinsdag:

    hele dag.

  • Woensdag:

    hele dag.



Alle andere dagen enkel op aanvraag en ruim op voorhand!
Een opdracht is pas definitief aanvaard na bevestiging per mail of telefonisch.

Tarieven?

Het uurtarief wordt bepaald in overleg met de klant afhankelijk van de complexiteit en intensiteit van de opdracht.
Bijvoorbeeld mise en place kan gebeuren aan een lager tarief dan een drukke service.
Weet u dat een kok in vast dienstverband met een bruto uurloon van 15 euro u als werkgever ongeveer 26 euro per uur kost aan totale loonkost?
Mijn freelance tarief is voordeliger dan een kok in interimverband!
Elke opdracht wordt gestart voor een minimum van 3 uur.
Buiten een straal van 10 km. rond Kortrijk worden er verplaatsingskosten aangerekend van 0,35 euro per km.

Over mezelf

  • Gedreven
  • Georganiseerd en gestructureerd
  • Stressbestendig
  • Hoog rendement, grote efficiëntie
  • Kan een team leiden maar ook prima inpassen in uw team
  • Talenkennis:
    • Nederlands moedertaal
    • Frans zeer goed
    • Engels goed
    • Duits basis


Enkele werkervaringen in vast dienstverband:


  • Restaurant De Vlasblomme, Kortrijk
  • Bistro Pinot Gris/salons Cortina, Wevelgem
  • Brasserie Café Rouge, Kortrijk
  • Eethuis Pieter, Roeselare


Opleiding:


Hotelschool Ter Duinen, Koksijde, technisch niveau, afgestudeerd in 1991.

Een greep uit de vele gevolgde workshops van o.a. Horeca Vlaanderen:

  • Haccp in de praktijk
  • Visfileren
  • Esthetisch dresseren
  • Dagdagelijks je team leiden
  • Vacuumgaren
  • Foodcostberekening en rendement uit je kaart
  • Texturen
  • en vele andere...

Contact

Jos Kennes
0485/472.432
BTW: 0643.912.229