EK hengelen 2006

Op 24+25 juni 2006 werd het 12e Europees kampioenschap klassiek hengelen betwist op de rivier "Vilaine" te Rieux in Frankrijk (Bretagne). De Belgische selectie bestond uit Pierre-François Deschepper, Frans Schouben, Guido Nullens, Luc Vercammen, Eric Di Venti en Hans Slegers onder leiding van coach Roland Marcq.

België werd eindwinnaar van het EK 2006 voor landenteams voor Frankrijk en Engeland. Ook individueel was het podium volledig Belgisch! Guido Nullens werd Europees kampioen 2006 voor Eric Di Venti en Luc Vercammen. De algemene einduitslag (landenteams + individueel + sectoren) kan u hier bekijken!


Guido Nullens Europees kampioen 2006!

Verslag reeks 1:
Op 24 juni 2006 werd de eerste van 2 reeksen gevist en onze landgenoten staan op de 2e plaats na Frankrijk dat aan de leiding staat. Individueel behaalden 3 Belgen een overwinning in hun sector (Guido Nullens, Luc Vercammen en Eric Di Venti) en staan in het voorlopige individuele klassement op de 3 eerste plaatsen! De volledige uitslag van de eerste dag (landenteams + individueel + sectoren) kan u hier bekijken!

Verslag reeks 2:
Op 25 juni 2006 werd de tweede reeks betwist en ook daarin bleken de Belgen heer en meester! Wederom sectorwinst voor Guido Nullens, Luc Vercammen en Eric Di Venti! De volledige uitslag van de tweede dag (landenteams + individueel + sectoren) kan u hier bekijken!