Karper lokvoer
Recept
140
|
Recept
141
|
Een halve emmer gekookte maïs daar doe je suiker bij, en dan doe je er gemalen boilies en pellets bij. Ingezonden door Louwie uit Bornem |
1 kg. rijst Ingezonden door Henk uit Steenwijk (NL) |
Recept
142
|
|
Boelie dip saus: Ingezonden door Henk uit Steenwijk (NL) |
|
Recept
143
|
Recept
144
|
1 kg. bruine chapelure |
voor de koudere
perioden: |
Recept
145
|
Recept
146
|
1 deel speciaal voorn |
1 kg bruine suiker 2 minuten laten koken in 1 liter water. Als het kookt dan voeg je er nog 4 velletjes kleine speculoos aan toe en dan laat je het 10 min afkoelen en dan kan je het afgieten. Ingezonden door Benjamin uit Olsene-Zulte |
Recept
147
|
Recept
148
|
1 deel weekendpak brasem |
pak een zak duivenvoer
(daar zitten alle partikels in), meng daar nog veel extra hennep bij.
|
Recept
149
|
Recept
150
|
Karper sensas feeder: |
1 kg xxl (mondial-f)
Ingezonden door Kevin
uit Dilbeek |
Recept
151
|
Recept
152
|
Deegrecept: |
Mix: |
Recept
153
|
Recept
154
|
1 kg kokosmeel |
Zomer
voertje |
Recept
155
|
Recept
156
|
Kemp boilie |
1
kg carp master (bruin) |
Recept
157
|
Recept
158
|
1 kg bio mix |
speculaaskoeken fijn
samen pletten |
Recept
159
|
Recept
160
|
20 gram trouvit |
Vaste
stok |
Recept
161
|
Recept
162
|
droog brood |
1
kg trouvit |
Recept
163
|
Recept
164
|
Doe 3 blikken mais
in een emmer. |
Boilliemix
gemalen frolic 50% rode paneermeel 25% trouvit + kempzaad Ingezonden door Ringo uit Zwevegem |
Recept
165
|
Recept
166
|
200 gr tarwemeel (volkor) |
200
gr tarwe griesmeel Ingezonden door Klaas
Tollenaere uit Eksaarde |
Recept
167
|
Recept
168
|
1 kg gelei
suiker
1 kg kaas 1/2 liter water 1/2 kg aardbeien Je doet de kaas in een blender tot je nog maar een papje over houdt. Hier doe je de gelei suiker bij en de aardbeien gaan ook in de blender en worden bij het water toegevoegd. Dit laat je 5-10 minuten koken en dit gaat al roerend in een grote kom. Even met de mixer erdoor en je houdt zoet lokvoer over. Even in laten weken en klaar. Ingezonden door Bryan uit Harderwijk (NL) |
gewoon de freezer baits van proline Ingezonden door Stiens
Roy uit Lembeek
|
Recept
169
|
Recept
170
![]() |
Pindanoten goed laten inkoken met een paar goede lepels suiker en dan laten afkoelen Ingezonden door Geert Bauts uit Herk-de-stad |
Haal in de viswinkel
mais en boliedip blackpeper. |
Recept
171
|
Recept
172
|