Deze site is vooral bedoeld voor de vissers op witvis en dan voornamelijk met de vaste hengel. Zowel de recreatievisser als de wedstrijdvisser (vijver en openbare wateren) komt hier aan bod. De beginnende visser neemt best eerst een kijkje op de pagina tips voor beginners. De meer ervaren en de wedstrijdvisser kan allerlei nuttige tips en trucks vinden op de pagina's lokvoer+aas en techniek+tips. Een beschrijving van diverse visstekken, kan u hier vinden. U kan tevens een foto van uw vangsten zenden, alsook een gastenartikel.

Verder kan u regelmatig nieuwe visfilmpjes op deze site bekijken en diverse fishgames spelen. Wekelijks kan u de uitslagen van onze club bekijken, alsook uitslagen van WK's, EK's, BK's en allerlei A-wedstrijden. Wenst u gezellig te kletsen of te discussiëren over uw favoriete hobby ga dan naar de Chatbox. Voor al uw hengelsportvragen kan u terecht op ons forum, registreer (=volledig gratis) u dus zeker op het Witvisforum.be

De visvijver van vzw De Lustige Vissers is gevestigd te Sint Katelijne Waver, Kleistraat 8 (tel. 015/55 63 31). Wekelijks worden er viswedstrijden georganiseerd, meestal interclubwedstrijden en interne wedstrijden, maar sommige dagen ook vrije wedstrijden. Er zijn 57 visplaatsen (van nummer 1 tot 57) en de diepte varieert tussen de 1,80 meter en 2,20 meter en de vangsten bestaan hoofdzakelijk uit brasem.

Vergeet ons gastenboek niet in te vullen en uw collega vissers van het bestaan van deze site op de hoogte brengen door hier te klikken. Plaats deze site bij uw favorieten, daar er minumum 1 update per week voorzien is. Een overzicht van de laatste updates kan u hier vinden. Indien u onze gratis nieuwsbrief wenst te ontvangen, klik dan hier om u aan te melden.