Welkom op mijn paardensite

 

[In aanbouw]

Home

Bette

Bambi

Hera

Komilfo

Kadanz

Kondor

Fanny

Clovis

Piccador

Anki

Loesje

Mousty

Godfried

 

 

Bambi

Deze D-pony heeft al een hele geschiedenis achter de rug!  Ze komt oorspronkelijk van Ierland en werd op 8-jarige leedtijd aangekocht voor Kevin, toen 9 jaar.  Samen hebben ze zodanig veel bekers bij elkaar gesprongen op LRV-springwedstrijden  dat deze niet allemaal samen kunnen in één kast.   Ze werden samen 3 keer geselecteerd voor het nationaal kampioenschap, steeds met prima resultaten.

Maar je, kleine kindjes blijven niet klein en Bambi werd echt wel te klein voor Kevin.  Groot drama dus toen ze werd verkocht, maar de pony was  nog te goed om zomaar op rust gezet te worden.  En regelmatig kregen we nog een berichtje van de nieuwe eigenaars om te zeggen dat alles goed ging.  

Na een drietal jaar kregen we opnieuw een berichtje.  Blijkbaar zat er toch aardig wat sleet op haar benen en er werd beslist om Bambi weg te doen.  Ofwel ging ze naar het slachthuis, ofwel namen we haar terug.  De beslissing was snel genomen!

En zo keerde Bambi naar "huis" terug.  Aangezien ze wat mankte, werd beslist om haar een welverdiend pensioen te geven.  Tijdens de zomermaanden kwamen we plaats te kort voor al de paarden en Bambi mocht op vakantie op een weide bij een restaurant.  

Helaas is ze daar in het najaar zwaar hoefbevangen geworden en dus moest ze onmiddelijk terugkeren.  Iedereen dacht dat haar dagen nu geteld waren, maar langzaam maar zeker is ze er terug bovenop gekomen!

Ondertussen gaat het weer zo goed met haar, dat ze terug kan bereden worden.  Hopelijk hebben we er nog heel veel plezier mee.

 

 

 

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan dominique.delchambre@pandora.be .
Laatst bijgewerkt: 07 april 2003