d Sound

 

Wie is Uw DJ?
Wat kost het?
Hoe te contacteren?
Trouwen
Goed om weten
Verwijzingen
Fotoalbum

Welkom op de website van Uw discobar!

U wilt van Uw feest een spetterend feest maken. Of het nu gaat om een trouw-, verjaardag-, familie- of personeelsfeest, fuif of galabal, er komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang, maar meestal is de muzikale omkadering de belangrijkste factor om tot een geslaagd feest te komen, want het is juist het laatste dat de mensen blijven herinneren.
De keuze van het orkest en de dj is meestal het moeilijkst om reden dat U wellicht niet gewoon bent Uw weg te vinden in deze wereld.
Zal de dj aangepaste muziek draaien? Past de dj de muziek wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek op de dansvloer? Zal het weer eens zon dj zijn die voortdurend door de micro zit te zwanzen, of allerlei spelletjes op de dansvloer wil laten uitvoeren? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de dj niet kent...

Grote kans dat DJ Dar voor U de geschikte man is om met zijn specifieke know-how U bij te staan.

Al meer dan 25 jaar in het vak actief zijn, dat wil toch al wat zeggen, zonder old-fashion te zijn.

U hebt de zekerheid dat er enkel degelijk materiaal wordt afgeleverd, en geen goedkoop minderwaardig materiaal. Bovendien hebben we voldoende materiaal in huis om ook op grote evenementen ons mannetje te kunnen staan.

Wij maken bewust geen gebruik van een muziekcomputer. Een DJ-opdracht blijft een artistieke opdracht, met een zekere kunde, van het goochelen met liedjes en het juist in-, over- en aan elkaar kleven. Een muziekcomputer doet dit via programma's wat in feite gelijk staat met een artiest die playbackt.
De belangrijkste taak van een professionele dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment.  Een dj moet  zich aanpassen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren dj heb je dit snel door. Het komt er dan ook op aan om voldoende muziekgenres en variatie aan muziek keuze in de cd- en platen koffers mee te hebben.

Bent U op zoek naar een DJ die anders is dan een all-round, dan kunnen we U ook helpen. We hebben immers collega's waar we met samenwerken die minimal, techno, house, trance, chicago, jungle of nog iets anders draaien. Wij brengen je dan op het juiste spoor met de aangepaste geluid- en lichtinstallatie.

Had U bovendien graag een live-orkest gehad op Uw activiteit? DJ DAR kan U daarbij helpen.


Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 30-05-15.