Trouwen
Start Wie is Uw DJ? Wat kost het? Hoe te contacteren? Trouwen Goed om weten Verwijzingen Fotoalbum

 

openingsdans

Voor velen blijft het huwelijk iets unieks. De muziek tijdens die dag moet dan ook uniek zijn, zowel tijdens de ceremonie, op de receptie, tijdens het diner als op het dansfeest. Voor alle vier van deze momenten kunnen wij U bijstaan in de keuze van muzikale omkadering, live of dj.

Muziek brengt sfeer, emotie en amusement. 

Stel dat U ons neemt voor het diner en avondfeest:

  • Eerst nemen wij contact op met de zaal om te zien waar zij gebruikelijk de discobar geplaatst willen zien, hoeveel stroom er aanwezig is, wat de milieuvergunning is inzake geluid. Dit laat ons alvast toe een keuze te maken in materiaal, en waar de beperkingen liggen in wat mogelijk is.
  • Wij overlopen nadien met U de verschillende mogelijkheden inzake geluid en licht. Licht is heel belangrijk, want dit heeft een belangrijke invloed op de sfeer.
  • Eens die keuze gemaakt is en de prijs bepaald werd, overlopen wij de gehele avond: ontvangst van de genodigden, het aantreden van bruid en bruidegom, de eventuele speeches, de muziek tijdens de verschillende schotels, de openingsdans, verzoeknummers en persoonlijke muziekliefdes.