HOME
OVER ONS
CONTACT
VERGADERINGEN
LID WORDEN
PILOOT WORDEN
REGLEMENTEN
LICENTIES
HISTORY
FACEBOOK
OVER ONS ..

Autostal Duindistel is een begrip in de Belgische Autosport. Reeds sinds 1956 staan wij ten dienste van de autosportpiloten. En niet toevallig zijn wij reeds sinds 1995 tot en met vandaag de meest succesvolle renstal in België in de discipline "Rally".

 

Daar zorgen natuurlijk onze piloten voor, en dat zijn niet van de minste ! Wat dacht je van Vincent Verschueren, Tom Boonen,, Frederic Miclotte, Pieter Tsjoen, Patrick Snijers, Melissa Debackere, Paul Lietaer, Bernd Casier,Marc Duez, Tim Van Parys, Eddy Chevaillier, Chris Vanwoensel, Bjorn Degandt, , Tuur Vanden Abeele, Martijn Wydaeghe, Chris Debyser, Fred Vervisch... Stuk voor stuk piloten die bij iedere wedstrijd weer vooraan in de eindrangschikking staan en onze kleuren verdedigen.

Maar wij hebben ook aandacht voor de echte amateurs die misschien nog meer inspanningen moeten leveren dan onze "toppiloten" ! Je moet dus niet beschikken over een "dikke" auto om lid te worden van Duindistel !

U merkt zeker op dat dit vooral rallypiloten zijn. Inderdaad, wij zijn het sterkst in het rallygebeuren !

Maar sinds de invoeging van Gentse Autosport bij Duindistel in 2003, besteden wij ook bijzondere aandacht aan circuitraces en rallycross.

En ook bij rallyraids, karting, oriëntatieritten, historicwedstrijden, slaloms enz... zijn wij vertegenwoordigd.