vzw WANDELCLUB
DE DUINTRAPPERS WESTENDE
BACHTEN DE KUPETOCHT
te POLLINKHOVE (LO),
ZONDAG 20 JANUARI 2002
NIEUWE STARTPLAATS!!!
Op zondag 20 januari 2002 vertrekken we vanuit Pollinkhove,  voor onze Bachten-de-Kupetocht.
Er zijn 5 verschillende parcours voorzien waarvan de afstanden  7, 10, 15, 23 en 31 kilometer bedragen.  
De inschrijvingsprijs bedraagt 1 €, niet aangesloten deelnemers (bij een federatie) betalen 1,25 €. (verzekering inbegrepen),
Aangezien we in 2002 vanuit een nieuwe startplaats vertrekken is het parcours grondig gewijzigd ...
Alle omlopen zijn volledig bepijld, zodat de wandelaars vrij kunnen starten tussen 08.00 en 15.00 uur.  Iedereen wandelt aan een tempo dat hijzelf verkiest.  (De wandelaars moeten wel binnen zijn om 18.00 uur)

Het parcours:
7 km: via de plaats waar vroeger de kaasfabriek stond trekken we de weidse poldervlaktes in en komen we via enkele kerkewegels en de Hullebrug aan in de rustpost te Pollinkhove.  Daarna keren we terug via de Lovaart naar Lo en bereiken we langs de Caesarsboom en de markt de aankomst.
10 km: hetzelfde parcours als de 7 km, maar we trekken door tot aan de Ijzer en Fintele om in Pollinkhove aan te komen.
15 km: de omloop van de 7 km volgen we tot in Pollinkhove, maar dan trekken we langs landelijke wegen richting Alveringem en keren terug via kerkewegels en de Markeymolen naar Lo.
23 km: we volgen de omloop van 15 km tot in Pollinkhove, maar dan trekken we richting Elzendamme en langs landelijke wegen bereiken we Stavele, waar er een rustpost is.  Via het prachtige jaagpad langs de Ijzer keren we terug tot aan de Fintele om naar de rustpost in Pollinkhove te gaan.  Daarna volgen we de 7 km tot aan de aankomst.
31 km: hetzelfde parcours als de 23 km, maar in plaats van de omloop van 7 km te volgen, volgen we dat van de 15 km (richting Alveringem en terug via kerkewegels en de Markeymolen).

Een wandeling die het waard is om uit je luie zetel te komen, de verse lucht op te snuiven en om ongekende plekjes in de gemeente en streek te ontdekken!


TOP
HOME
UITSLAG LAATSTE EDITIE