KARNAVALSHOP DUMAREY

 

Info

Te huur

Verkoop

Vuurwerk

Farcen

Sint & Piet

Kerstman

Paashaas

Halloween

Verkoop

Leuke links

Contact

 

VERHUUR:

HUREN VAN EEN KOSTUUM KAN ECHTER NIET ON-LINE

Reserveer tijdig !

 

Op deze site krijgt u slechts een klein overzicht van de artikels uit onze voorraad. Voor meer foto’s van onze collectie kijk hier.  De meeste verhuurde kledij wordt afgeleverd zonder toebehoren. Deze toebehoren zijn afzonderlijk te koop. Waar het masker of hoofddeksel integraal deel uitmaakt van het kostuum is deze bij het kostuum inbegrepen. In onze winkel kunt u de kostuums passen en vergelijken tot u het pakje vindt die aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeur . Dit al of niet met de deskundige hulp van ons, die van u de ster van de avond maakt . U kunt deze dan reserveren voor een bepaalde datum, of meenemen voor het weekend .

WERKWIJZE

Alle kledij kan gereserveerd worden voor een bepaalde datum, wat zeker noodzakelijk is voor Sinterklaas & piet, Kerstman, Paashaas, nieuwjaar of karnaval. U kiest, past en reserveert de kostuums of neemt ze mee . Diegene die reserveert dient in het bezit te zijn van een geldige identiteitskaart en de huurovereenkomst te tekenen . Hiermee is hij of zij ook aansprakelijk voor het gehuurde goed . Er wordt steeds betaald bij reservatie.  De goederen moeten op de afgesproken dag in goede staat terug binnengebracht worden. Beschadigde goederen kunnen aangerekend worden. De goederen mogen door u niet gewassen worden. Dat doen wij zelf na iedere verhuur beurt ! Zodat onze kledij steeds onberispelijk is. Indien de kostuums niet tijdig terug gebracht worden, wordt er ‘een schadevergoeding/dag te laat’ doorgereken aan de huurder.


OPGEPAST

Behandel onze kostuums met zorg en zoals uw eigen kledij . Gebeurt er toch iets onverwachts dan kan dit meestal onderling opgelost worden naar ieders tevredenheid . Met het niet terugbrengen van de kostuums of het verbergen van schade bezorgt u slechts ons en uzelf problemen. Maar gelukkig gebeurt dit slechts sporadisch .

 

VEEL PEZIER !