Eagle Eyed Angels is ontstaan uit een jarenlange passie voor honden. Als kind droomde ik er reeds van om later honden te fokken. Er is dan ook altijd een hond in mijn leven geweest.

Na 15 jaar de passie van mijn man voor de AmStaff te delen kreeg ik de kans om mijn eigen droom te verwezenlijken. Een droom die in 1995 op de Wereld Tentoonstelling in Brussel begon. Daar had ik mijn eerste ontmoeting met een Naakthond. Nu zoveel jaar later is die droom een feit.

In 2007 kwam Pink in ons leven , niet veel later gevolgd door haar halfzusje Flirt. Ondertussen kwam er ook nog een heerlijk mannetje bij , onze Macho. Taijan Dreamer Sexmachine. Ook mijn laatste droom is nu een feit : "Zucci's Lady Gaga" !!

Ondanks de vele uren aan vooronderzoek en ervaring met de AmStaff, hebben we in die vier jaar dat we Pink en Flirt nu hebben nog heel veel bijgeleerd. Wij gaan ervoor om enkel met gezonde ouderdieren te fokken. Onze honden worden dan ook op verschillende genetische afwijkingen getest. Een juiste lichaamsbouw en een heerlijk karakter vervoledigen de eisen die we aan hun stellen.