Flock of Rabid Sheep

And their bleating was like a wet salmon slapped upon the land-slap! slap! slap!

01 december 2005

Eerste Metroid Prime 3 shot?

Als er 1 Revolution game is waar ik op wacht is het wel Metroid Prime 3. De gehele Metroid reeks (wel, laten we zeggen vanaf Metroid Fusion, als late Nintendofan heb ik de oudere delen nooit gespeeld) heeft mij reeds uren aan mijn console gekluisterd en dat zal voor deel 3 hopelijk niet anders zijn.

Hier is een mogelijk screenshot van deel 3 te bewonderen.. Of het echt is weet ik natuurlijk niet, maar op http://mozlapunk.web-log.nl is de discussie wel al op gang gekomen.

Wat al wel opvalt: geen jags! De kans zit er dus best wel in dat het hier om een authentiek screenshot gaat. Zolang dit echter niet bevestigd is, blijft het gissen naar Metroid Prime 3 of de grafische capaciteiten van de Revolution. Zolang het Metroid Prime 1 en 2 maar in het niets doet verdwijnen ben ik al ruim tevreden.

24 november 2005

Films Films Films

Maandag werd dus Alien nog eens vertoond in de zaal. Hoeveel ik deze film al heb gezien, hij blijft toch een van de betere Science-Fiction films in mijn ogen. De sfeer die hij uitstraalt is gewoon perfect. Hij kwam nog beter tot zijn recht op het grote scherm, dus het was zeker de moeite.

De volgende dag naar Harry Potter and the Gobblet of Fire geweest. Niet alleen de personages, maar ook de thema's en film zelf groeit op. De algemene sfeer blijft gedurende de hele film grimmig en spannend (Ja ik ben een van die ketters die het boek nog niet had gelezen)
Zeer zeker een aanrader en voor mij de beste film in de reeks.

On another note.. Mario Kart is er bijna!

21 november 2005

Alien..

Er zijn zo van die films die je als "klassieker" kan bestempelen. Alien is voor mij een van die films.
Bij Utopolis in Mechelen wordt deze klassieker nog eens op het grote doek vertoond. Reden genoeg dus om Expeditie Robinson deze avond te laten voor wat het is en weer even lekker te genieten van een film uit de iets oudere doos.