Het is een beetje zoeken geweest naar hoe je de boel hier in gang trekt, want met al die page-builders van tegenwoordig moet ge bijna geen code meer schrijven.
En als ge een taal niet of niet veel meer gebruikt, verleert ge ze een beetje. Zo ook de html !

Hallo, ik ben Eddy Cammaerts.

Welkom op mijne website!

Ik ben geboren op een bruiloftsfeest,
daar is mijn moeder toen naartoe geweest,
en plotseling kwam ik daar aangesjeesd,
het feest in duigen, ik de dader,
en zo werd mijn vader vader.
(Peter Koelewijn)

Niks van aan ! Allemaal dikke zever ! Ik ben geboren op een donderdag, en wie trouwt er nu op een donderdag ? Of 't moet zijn op O.L.H. Hemelvaart in de maand mei. Maar ik ben 6 dagen later gedoopt, op Kerstdag, en dat valt in een heel and're maand. Ook in Leuven!
Zelfportret_Eddy_Cammaerts title= Gewoond ende geleefd heb ik in Sterrebeek (3 jaar), Houtem-Vilvoorde (24 jaar), Diegem (3 jaar) en nu in Bellingen. Ik heb school gelopen in 't Zusterkesschool van Houtem-Vilvoorde en in 't O.L.V.-college van Vilvoorde. Ik ben in de chiro geweest van mijn 6 jaar tot mijn 24e, heb basket gespeeld bij de jeugd van SKOLB in Houtem-Vilvoorde, en golfbiljart en ping-pong toen de jeugd voorbij was. Gewerkt heb ik een tijdje aan den dop, in de Makro in Machelen en voor de rest (37 jaar) bij den IJzeren Weg, als garde op den trein.

Net zoals zovelen heb ik mij ook laten verleiden door de wondere mogelijkheden van de informatica toen pc's de administratieve wereld op zijn kop hebben gezet.
Gefascineerd door de vele mogelijkheden die degelijke machines boden en mogelijk maakten, heb ik mij ingeschreven voor een aantalcursussen "informatica" bij de GLTT
in Halle en St.-Genesius-Rode. De tot nu toe laatste was "websites maken" en dus probeer ik hier, het is bij Telenet toch in de prijs begrepen, een website te fabriceren.
Niet dat ik iets speciaals te vertellen heb, maar gewoon om ... Tja, waarom eigenlijk? Voor 't amusement, zeg maar. Beter dan uw kas te zitten opvreten, neen?