JEZELF HELEN:
Eigenwaarde, Vitaliteit en Zelfvertrouwen
 

NLP & Sjamanisme volgens de Inca-traditie

Stel : je moet een hele dag rondlopen met een pompelmoes in de hand; je moet hem buiten je eigen gezichtsveld houden, en verborgen voor anderen. Ervaar hoeveel energie dat opslorpt - energie die we beter gebruiken voor onze persoonlijke groei en voor het pad naar onze hoogste doeleinden!

We maken onszelf ziek doordat we dingen verbergen - ook ons eigen licht. Dat maakt het zo moeilijk om authentiek jezelf te zijn.

Als je vrede sluit met jezelf, zal je omgeving vrede terugspiegelen. Als je in harmonie bent met jezelf, ben je in harmonie met de anderen. Je kunt degene die je werkelijk bent, niet veranderen door een aantal emoties en impulsen naar je schaduw te verbannen; je kýnt niet echt een ander mens worden.

Als je met je schaduwen in het reine komt, kun je je her-IN-neren wie je werkelijk bent.

JE WARE PRACHTIGE ZELF ZIT ERGENS DIEP VANBINNEN !

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we dieper in op volgende vragen:

  • Wat weerhoudt mij om echt voor mijn dromen te gaan en mijn hart te volgen?
  • Hoe maak ik bondgenoten van emoties zoals angst en kwaadheid?
  • Hoe maak ik eindelijk komaf met die steeds terugkerende ervaringen uit het verleden?
  • Hoe sluit ik vrede met de omgeving waruit ik kom?
  • Hoe kan ik schaduwwerk gebruiken voor mijn persoonlijkje ontwikkeling, privť en professioneel?
  • Welke deelpersoonlijkheden in mij leiden tot interne conflicten en remmen mijn speelsheid, creativiteit en spontaniteit?

We werken voornamelijk met technieken uit het sjamanisme, meer bepaald de Inca Medicine Healing the Lightbody van de Quero's uit Peru, aangepast aan onze moderne tijd door medisch antropoloog Alberto VILLOLDO.

We openen ons en exploreren andere bewustzijnstoestanden via ontspanning, trance, adem, klank en beweging. Archetypes en natuurelementen komen ruim aan bod. We brengen heelheid in ons energiesysteem door delen terug te halen die door trauma's in het rijk der schaduwen zijn gevlucht.

De workshop staat open voor iedereen die meer kwaliteit in zijn/haar leven wil. Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben, alleen de bereidheid om de confrontatie met jezelf aan te gaan; ga voor het mogelijke, niet voor het waarschijnlijke!

Begeleiding:

DANIELLE DE WILDE, een van de eerste gecertifieerden in Europa (en enige in BelgiŽ) in de Healing the Lightbody door "the Four Winds Society" van medisch antropoloog Alberto Villoldo; NLP-trainer, energyworker, organisatie-adviseur, trainer en coach voor bedrijfswereld en non-profit-sector.

 

Klik hier voor meer informatie

Naar website Daniëlle De Wilde

 

 

ALBERTO VILLOLDO

- sjamaan in een moderne wereld. Meer dan 20 jaar bestudeerde hij de geneeswijzen van de sjamanen.

Hij werd een moderne medicijnman, een kruising van een oude wijze sjamaan uit de Andes of de Amazone en een psycholoog die zijn weg weet in de hedendaagse technologie.

Zijn doel: genezing van de mens. Van de ziel. Van de samenleving. Er bestaat een verschil tussen genezen en helen. De gezondheidszorg houdt zich vnl bezig met genezen; helen speelt zich af op het niveau van de ziel. De sjamaan weet dat mensen zichzelf kunnen genezen via het energieveld dat hun lichaam omhult.

Zo bestaan er illuminatierituelen om "verstoppingen" in het energieveld schoon te maken; soms moeten energieŽn die niet bij de persoon horen, weggenomen worden; sjamanen maken ook samen met hun cliŽnt een reis terug naar vorige levens om een stukje van de ziel terug te vinden dat verloren gegaan is in een verwonding in een vorig leven; leren sterven is een vierde helingsmethode van de sjamanen. In onze westerse psychologie leren we dat we allemaal slachtoffers zijn (van de opvoeding van onze ouders, van verlating en van verlies); dat zijn heel andere verhalen dan de verhalen van verbinding (tussen generaties en met de natuur) waarmee zogenaamde primitieve volkeren opgroeien.

Uit: Ode nr 69. Meer over Alberto Villoldo op www.thefourwinds.com.

 

Terug naar vorige pagina