ENERGON (EPC-EAP-EPB) is een gevestigd expertisebureau gespecialiseerd in energieadvies en levert haar diensten in heel Vlaanderen. ENERGON bezit meerdere erkenningen door de Vlaamse overheid voor het afleveren van fiscaal aftrekbare energieaudits, wettelijk verplichte energieprestatiecertificaten en keuringsbewijzen voor elektrische huishoudelijke installaties.

U kan ons hieromtrent bereiken via:

- TEL: 0485/569.302 (permanentie op weekdagen tussen 9:00-12:00 uur en 13:00-16:30 uur)
- FAX: 016/701.385
- E-MAIL: info@energon.be
- POST: HOOFDKANTOOR ENERGON, Oude Kleerkopersstraat 28, 3300 TIENEN

Het energieprestatiecertificaat (EPC) voor particulieren die een woning wensen te verkopen of te verhuren, is wettelijk verplicht sinds november 2008. De dienstverlening van ENERGON voor de opmaak van EPC's is beschikbaar in heel Vlaanderen. Voor een vrijblijvende offerte kan u gebruik maken van ons online offerteformulier: word-versie/pdf-versie.

ENERGON levert niet alleen het verplichte energieprestatiecertificaat (EPC). Ons kantoor is in staat om uw volledige energieverslaggeving voor nieuwbouw of renovatie (EPB) ťn de energieadviesprocedure voor bestaande huizen (EAP of fiscaal aftrekbare energieaudit) uit te voeren. ENERGON is eveneens erkend voor de opmaak van energieprestatiecertificaten voor publieke gebouwen/organisaties en werkt samen met erkende organismen voor elektrische keuringen. Specifieke informatie over de domeinen waarin ENERGON zijn diensten aanbiedt, vindt u terug via bovenstaand keuzemenu.