Koninklijke

Kielse

Postzegelkring

Lid van: De Cultuurraad van de Stad Antwerpen

Koninklijke Landsbond der Belgische Postzegelkringen

Vriendenkring Postzegelclubs Antwerpse Handel

1930 - 2005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dienstverlening aan de leden van

 

de Koninklijke Kielse Postzegelkring

 

 

SECRETARIAAT

Voor gegevens over de kring, voor administratieve en financiële zaken kan men zich wenden naar het secretariaat. Ook voor informatie over het clubblad of voor het binnenbrengen van teksten ter publicatie kan men hier terecht, dit bij Luc IMPENS.

 

NIEUWIGHEDEN BELGIE

Via een spaarkaart en mits voldoende waarborg kan men automatisch alle gewenste nieuwigheden van België bekomen. Deze worden bijgehouden op naam van de

abonnee bij WiIly DE REYS.

 

NIEUWIGHEDEN BUITENLAND

Het systeem, zoals bij meuwigheden België, wordt hier eveneens toegepast voor de aanschaf van nieuwe uitgaven van één of meerdere landen en/of thema‘s uit gans de wereld. Uw postzegels kunnen dan afgehaald worden bij Danny VERMEREN.

 

RUILDIENST  

Maandelijks, vanaf de tweede dinsdag, is er een nieuwe aanvoer van ruilboekjes, welke tijdens de vergaderingen ter beschikking van de leden worden gelegd. Zo heeft men een ruim aanbod van postzegels per stuk of per serie. De ruilboekjes liggen, samen met afrekeningsstaten, steeds ter beschikking aan de bestuurstafel.

 

MATERIAALDIENST  

Via de club kunnen de leden hun filatelistisch materiaal bestellen met kortingen ten belopen van 10 %‚ 15 %‚ 20%‚ tot zelfs 25%. Uw bestellingen worden genoteerd door Myriam VERMEREN of Madeleine HORREVORST. De bestelde items kunnen in principe (indien door de leverancier tijdig geleverd) de eerstvolgende vergadering bij hen afgehaald worden.

 

CATALOGI

De club heeft de meeste delen van Yvert & Tellier ter beschikking van de leden. Tijdens de clubavonden kunnen de leden deze gratis gebruiken. Indien het geplande nazicht te omvangrijk is, kan men de vereiste catalogi mee huiswaarts nemen voor veertien dagen tegen de prijs van 1 €. Voorwaarde is dat de catalogi voor aanvang van de volgende bijeenkomst in dezelfde staat terug worden binnengebracht. Voor deze dienst kan men terecht bij Myriam VERMEREN of Madeleine HORREVORST.

 

VASTE RUILSTANDEN

Op donderdagavond stellen enkele leden hun uitgebreid gamma aan ruilmateriaal voor. Indien je nog enkele zegels in je collectie mankeert, is de kans groot dat je ze bij hen kunt vinden.

 

Nuttige Links

 

Voor meer info kan je terecht bij :

Luc Impens, 

Frieslandstraat 4, bus 115

B-2660 Antwerpen

Tel: 03 828 78 94

Luc Impens

Danny Vermeren

 

 

 

Deze website toevoegen aan favorieten

POSTTARIEVEN 

 

BEST VIEW AT A RESOLUTION 800 x 600         BEST VIEWED IN INTERNET EXPLORER 5 OR HIGHER

Website created by     (2005)   Email webmaster

Nedstat Basic - Gratis web site statistieken
Eigen homepage website teller