energiedeskundige
Christophe DE BRUYCKER

T. Canfijnstraat 57
9600 Ronse
055/239755 – 0495/156966
epc.oudenaarde@telenet.be
Erkend Energiedeskundige type A
BTW nr. 0837.052.293

Welkom

image

Sedert 1 januari 2009 moet iedereen die een huis wil verkopen of verhuren in het bezit zijn van een energieprestatiecertificaat ; EPC ; van dat huis. Dit certificaat moet voorgelegd worden aan potentiële huurders of kopers. Sedert juli 2008 is er ook een elektrisch keuringsverslag verplicht als de woning werd gebouwd voor 1981. De woningen vanaf 1981 hebben in principe een keuringsverslag, maar opgelet, dit is maar 25 jaar geldig, en een geldig verslag moet aan de koper, bij akte voor de notaris, overgedragen worden. Het tijdstip van de controle wordt vastgelegd in overleg met de bewoner/eigenaar, enkel de EPC controle kan tijdens het weekend of ‘s avonds gebeuren. Indien gevraagd, wordt ook de keuring v/d elektrische installatie van de woning uitgevoerd.

U kan op mijn diensten beroep doen tegen een eerlijke en concurrentiële prijs. Bij de opmaak van een energieprestatiecertificaat voor een doorsnee woning zijn alle kosten inbegrepen evenals de BTW. De prijzen voor de keuringen zijn op aanvraag te verkrijgen. Beide keuringen (epc + elektrische keuring) kunnen eveneens op hetzelfde moment gebeuren, maar moet uiteraard op voorhand gemeld worden.

Zeer ruime ervaring in het opmaken van energieprestatiecertificaten bij verkoop en/of verhuur van wooneenheden. Vrijblijvende info, antwoord dezelfde werkdag, tenzij na 17u !

 

Onze troeven

Wie een beroep doet op onze diensten, kan op volgende troeven rekenen:

  • Ruime ervaring
  • Vlotte afhandeling van je dossier
  • Eerlijke en concurrentiële prijs
  • Flexibele afspraken, ook 's avonds en in het weekend