epc_afb1leeg.jpg

Hoe energievriendelijk is jouw huis?


Sinds enkele jaren moet iedereen die een huis wil verhuren of verkopen in het bezit zijn van een EnergiePrestatieCertificaat. Dit document moet aan potentiële huurders en kopers kunnen voorgelegd worden zodat zij geïnformeerd worden over de energetische kwaliteit van de woning.


Indien u een woning wenst te verkopen of te verhuren zit u hier goed. EPC Jan De Breuker maakt namelijk het EPC voor uw woning voor verkoop en verhuur op. Na enkele jaren ervaring met het opmaken van energieprestatiecertificaten, streeft EPC Jan De Breuker naar volledigheid en flexibiliteit. Dit houdt in dat er gezorgd wordt voor een vlotte communicatie, een afspraak voor de opmeting en analyse ter plaatse die past binnen elke agenda en een tijdig afleveren van een volledig en kwalitatief certificaat zodat de woning snel te huur of te koop kan worden aangeboden.


Indien u vragen heeft over de kostprijs of wil weten wanneer er een analyse van uw woning gehouden kan worden, kan u altijd terecht op jan.de.breuker@telenet.be of contacteert u EPC Jan De Breuker via het tabblad contact. Het tijdstip van een EPC-analyse kan heel flexibel zijn, desnoods tijdens het weekend of 's avonds, en dit zonder meerprijs.

EPC Jan De Breuker| Heistraat 29| 2990 Wuustwezel| Tel.: +32(0)474/97.05.74