De elf staat voor hemelse, fijne energieŽn. De draak stelt de Aarde-energieŽn voor. De Egyptische Ankh verbindt beide en is ďThe key of lifeĒ (sleutel des levens), teken van de faraoís en staat ook voor de Egyptische Alchemie, die sterk aanwezig is in dit huis

 

ERENDIL
Crystal House of Empowerment

 where rock turns into gold -

 

Home Links Virtual Erendil Energy Boost New Workshop
English version of website

Welkom in het huis van Erendil

Erendil is Elfentaal en staat voor "the star of hope" of de christusenergie.

Het is een Crystal House of Empowerment: de bezielster van dit huis is een puur kristalkind met als passie de mensen bewust te maken van wie ze werkelijk Zijn en ze hun Goddelijke Kracht terug te geven. Zij heeft jarenlang ervaring als kritisch ontwikkelingstherapeut en bekijkt de mens hierbij in zijn totaliteit: zielsniveau, mentaal-emotioneel niveau en fysiek niveau, en dit alles in interactie met de omgeving. Vanuit verschillende invalshoeken worden via zacht lichaamswerk en energetische healing wonderen verricht.

Erendil
is een plaats waar alle kinderen, in het bijzonder nieuwetijdskinderen (hoogsensitieve kinderen, kristalkinderen, sterrekinderen, indigo's, ...) begrepen worden en begeleid worden zowel individueel, als in groep.

Het is een plaats waar kinderen met 'gedrags'-problemen, concentratiestoornissen en autistiform gedrag geholpen worden op een professionele manier, samen met hun ouders.

Het is een plaats waar Liefde stroomt.

Een plaats van heling en Thuiskomen, voor jong en oud.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen:
stardiksha@erendil.be

 


Search Engine Optimization and Free Submission

 

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 22 June 2006
informatie of inlichtingen: stardiksha@erendil.be