Ester & Wesley

TROUWEN!

Het is al lang geen verrassing meer; op 9 juni 2012 trouwen wij!
We hebben er het afgelopen anderhalf jaar al honderduit over verteld, de meest onmogelijke vragen moeten beantwoorden (ja, vooral over het trouwkleed), vaak over kunnen lachen, maar ook al tranen over gelaten. En dan nu, is het bijna zover…

We merken het niet enkel door de lente die voor de deur staat, maar ook door de nervositeit die bij onze naasten in de buurt hangt en de controlerende Bridezilla die alles geregeld wilt hebben. Vanaf het moment dat jij deze tekst leest, valt er echter al een hele stress van onze schouders. Het betekent immers dat je een uitnodiging onder ogen hebt gekregen en samen met ons kan beginnen aftellen.

Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op onze grote dag, hebben we deze site ontwikkeld. We willen immers dat je weet op welk moment van de dag je ons waar kan spotten (hou die paparazzi camera maar klaar – Programma), dat je (geheel vrijblijvend) het perfecte cadeau kan overhandigen (Cadeautip), dat je de hele avond op je favoriete muziek kan dansen (door de uiteenlopende achtergronden, leeftijden en interessegebieden verzekeren wij niet dat je enkel hierop gaat kunnen dansen – DJ List), dat je kan genieten/gruwelen van de activiteiten van onze vrijgezellenavond (Foto’s) en dat je ons op elk moment (behalve op 9 juni tussen 16.00uur en 17.00uur, dan hebben we andere dingen te doen) kan bereiken om te bevestigen dat jullie komen (we rekenen dus niet op afzeggers).

We hopen dat jullie ons de komende weken helpen kalmeren bij stressaanvallen, er op de dag zelf samen met ons een geweldig feest van maken en dat we jullie ook op de eerste rij in de kerk terug zien!