Welkom bij Eveline!

Foto

foto van Eveline Staelens

Voorstelling

Ik ben getrouwd met Pieter De Keuster en heb 2 kids: Ine (4) en Korneel (1). Sinds 2009 wonen wij in Stabroek. Ik kan met enige trots zeggen dat ik mijn eigen woning heb ontworpen. Dat is dan ook de enige 'verwezenlijking' op architecturaal gebied, ondanks mijn opleiding als burgerlijk ingenieur-architect. Ik heb na mijn studies namelijk resoluut gekozen voor een loopbaan in de mobiliteitssector. Na enkele omzwervingen bij diverse grote en kleine studiebureaus, ben ik sinds oktober 2010 zaakvoerster van mijn eigen studiebureau Buro MOVE.

Hoewel ik nu dus in de provincie Antwerpen woon, ben geboren en getogen in (Zee)brugge, West-Vlaanderen. Mijn ouders Patrick en Linda hebben mij en mijn broer Frederick een zorgeloze jeugd gegeven. Na de basisschool in Zeebrugge, Lyceum Hemelsdaele en de KULeuven was ik helemaal klaar om op mijn eigen benen te staan en ben ik (voor het werk) naar Antwerpen getrokken. Nadat ik daar op een terrasje op de Groenplaats de liefde van mijn leven heb gevonden, ben ik in 'het hoge noorden van Vlaanderen' blijven plakken.

Mijn hobby's zijn:

Zo, nu hebben jullie al een klein idee van wie ik ben. Er zal ongetwijfeld nog veel meer volgen, maar voorlopig zal je het hiermee moeten stellen ;-)

groetjes,

Eveline

Terug naar boven