BIOGRAFIE 

Evy Wild

                                                                                                                   

       

 

Tekstvak: Naam: Evy Huysmans

Tekstvak: Leeftijd: 18 jaar

Tekstvak: Geslacht: vrouw         

Tekstvak: Beroep: zangeres

Tekstvak: Hobbies: dansen, zingen, muziek, uitgaan....                  

Tekstvak:  

Zoals u reeds kon zien is Evy Wild een opkomend zangtalent. Ze is nu reeds 3 jaar actief in het zingen en 2 jaar actief in het dansen.

Toen Evy in het 3de en 4de leerjaar zat, heeft zij met heel de klas de kans gekregen mee te spelen in de serie ONS GELUK van G. Waldschap. Daarin hebben zij natuurlijk een klas schoolkinderen gespeeld.

Ze is beginnen te zingen op haar 15 jaar op aanraden van een vriend en heeft sinds dan een groter repertoire. Op haar optredens mag je disco, dance, pop, ballads en country verwachten.

Evy is vorig jaar afgestudeert in de richting Secretariaat-Talen in het K.A. te BOOM. Momenteel loopt zij hoge school in de Pop Academy, een privéschool waar zang -en dansles wordt gegeven.

Muziek is haar leven en ze zou er alles voor doen om een beetje meer bekendheid te krijgen, dat kan door haar een beetje te steunen om te beginnen. Ze schrijft haar eigen songteksten, maar jammer genoeg heeft ze nooit een instrument leren bespelen, muziek kan ze niet schrijven. Daarom zijn we nog op zoek naar mensen die haar daar bij willen helpen.

Tekstvak: Dansen is natuurlijk ook een grote passie van onze zangeres. Momenteel maakt ze deel uit van dansschool MOVINGTOO te MORTSEL, een onderafdeling van THE GROOVIES te AALST. The Groovies dansen bij Kate Ryan, Natalia, Lasgow, en vele anderen.

Tekstvak: Maar natuurlijk is er een groep die we niet mogen vergeten. Evy danst ook bij de hele toffe groep , THE FIRE GUNS LINEDANCERS. Dat zijn dansen op countrymuziek, meer informatie daar over vind je op hun site. 
Tekstvak:  

Tekstvak: Ook voor fanbals, benefieten, fuiven en andere activiteiten kan je bij haar terecht. Met Evy op een podium is het feest altijd geslaagd en is de ambiance geslaagd.

Tekstvak:  

 

 

Tekstvak:  

 

 

home

 

covers

 

gastenboek

 

links

 

contact

 

kalender