Welkom op mijn zelfportret

Hier op deze pagina ga je meer over mij te weten komen.

image

Op de pagina About Me ga je meer te weten komen over mijn studies en werkverleden.

Op de Hobby's pagina ga je te weten komen waar ik mijn vrije tijd aan besteed.

Op de Gallery tab kan je wat foto's bekijken.

Op de Contact pagina zijn een paar mogelijkheden te vinden om mij te contacteren.

MACUSA B

opdracht zelfportret

About Me

image

Mijn middelbare school heb ik niet kunnen afmaken. Ik was schoolmoe in het vijfde middelbaar en besloot om te gaan werken. Nu ben ik getrouwd, heb 2 kinderen en ook spijt dat ik nooit mijn diploma behaald heb.

Mijn vrouw is Nancy Marnef, ze is een kleuteronderwijzeres in Grimbergen. Onze oudste zoon is Sam en is net 4 geworden. Onze jongste heet Liam en is bijna een jaar en een half. Foto's van mijn huwelijk, vrouw en kinderen kan je bekijken in de gallery.

Zoals ik al eerder schreef was ik dus schoolmoe in het vijfde middelbaar. Ondertussen was ik al twee maal blijven zitten en het leek dat jaar terug hetzelfe te worden altijd om vakken waar ik voor moest blokken. Ik besloot dan maar te gaan werken als postbedeler aangezien ik daar al 2 maal vakantiewerk gedaan had en het werk mij wel beviel. Dat heb ik twee maanden volgehouden en dan van het de ene interim job na de andere uiteindelijk terechtgekomen bij alandra als verkoper/pc technieker aangezien gamen en computers mijn hobby zijn en ik daar veel van af wist (meer daarover op de hobby's pagina). Daar ben ik sinds kort ontslagen, volgens hun wegens een gebrek aan motivatie. Volgens mij is het verhaal ietsje langer.

Services

Nam at arcu libero, ut venenatis elit. Nulla eget risus turpis, non aliquet dui. Vivamus augue felis, ultricies elementum convallis non, ornare vitae urna. Morbi et nisi eros, ut venenatis ipsum.

image

Sed eu libero quis neque laoreet cursus. Fusce elit metus, elementum nec consequat a, interdum vitae est. Aliquam sit amet odio vitae dui blandit elementum. Ut eu dolor nunc. Nam in nunc sed mi adipiscing lacinia suscipit eget tortor. Vivamus lacinia lectus in velit aliquet ac placerat magna euismod. In hac habitasse platea dictumst. Integer eget nibh eu libero cursus ultricies. Integer varius pulvinar molestie. Vestibulum pellentesque felis eget nibh pulvinar accumsan. Validate XHTML and CSS.

Services Lists

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse in turpis.

Contact Information

Onderaan op de pagina vind je knoppen om naar mijn facebook, twitter en youtube kanaal te gaan.
Je kan me ook contacteren via onderstaand formulier

Mijn adres

Steven Van Rompaey
Molenstraat 9
9255 Buggenhout
België

Tel: 0473/342.833
E-mail: steven.vanrompaey@telenet.be