Familie Loos

Beste bezoeker, de webmaster is bezig met het aanpassen van de website dit kan af en toe problemen veroorzaken, onze verontschuldigingen!

___________________________________________________________________________________________

           

                                                                                                                              created by ©vincent Wat vind je op deze website :

- Welkomswoordje                            

- Newsflash

- Familielid in de kijker                            laatste update: 23/04/2008

- verjaardagskalender

Onze familie :

    - Stamboom

    - Wapenschild

    - Foto's

- Familieweekends

- Mopjes    NEW!

- Gastenboek

- Webmaster

 

 

familielid in de kijker:

Deze keer hebben we een rare 'familielid in de kijker'. Christel Jackers (getrouwd met Benny Loos) werd onlangs tot prinses Christel 1 verkozen, door de leden van karnavalgroep de Heiknuiters, die dit jaar 44 jaar bestaan. Ze wordt vergezeld door prins Jos 6. Ze wil alvast iedereen uitnodigen op de jaarlijkse karnavalstoet in Winkelomheide-Geel op 23 februari 2008. Proficiat Christel en Jos! __________________________________________________________________________________________

Welkom

Welkom op de site van de familie Loos.  Wij hopen dat jullie een aangenaam bezoek zullen hebben op onze site.  We gaan jullie met onze familie laten kennismaken door enkele teksten, foto's en onze stamboom. Het speciale aan deze site is dat het van een familie is en niet zo maar een familie, nee!  Het is een familie waar veel pret is, waar veel vrienden zijn en waar iedereen het leuk vind om tot de familie te behoren.  Wij hopen dat jullie de sfeer van onze familie kunnen opsnuiven en dat jullie het hier naar jullie zin zullen hebben.

groetjes,

De webmaster en zijn familie