Mirror, mirror on the wall, show me the greatest fantasies of them all

 

Allereerst wil ik jullie hier allemaal van harte welkom heten op deze gloedvernieuwde site. Sommigen onder jullie kennen misschien nog de oudere rode versie. Nu is hij groen ^^

Zoals de vorige keer zal op deze pagina het nieuws verschijnen...

Nieuws:

17/07/06
Een kleine update om te vertellen hoe ver we al staan met de vernieuwingen. Alle pagina's in verband met de site zijn nu af. Bij creatief is de pagina met de avatars en signatures ook online. Het is volledig veranderd. Er zijn nu verschillende professionelere gallerijen met verschillende onderwerpen. De Top-pagina's zijn volop in aanmaak op gebied van content. Als je graag wil dat iets van jou daarbij komt, kan je lid worden van het forum en het daar posten. Dan zien we of het hier op de site kan. Bij Fantasy dan zijn we volop bezig met nieuwe wezens. De andere pagina's proberen we nog te vernieuwen qua indeling. We zijn ook volop bezig met mythes op te zoeken en te herschrijven.
Met dit lange bericht hoop ik dat je veel hebt om naar uit te kijken!
   Anteros

06/06/06
De start van de nieuwe site is gegeven! Hij wordt grondig vernieuwd en zal nog amper te herkennen zijn! Hij is voorlopig nog heel hard Under Construction maar met de aanwinst van een nieuwe helper komt dit zeker in orde! Hou deze site in het oog!
   Anteros

 

Layout created by Anteros
2006 © Fantasy Mirror