ANDROID – 20/07/2019

KORTINGSCODES OPSPOREN

 

Veel mensen maken er een routine van: het opsporen van kortingscodes die je kan gebruiken bij het afrekenen van je virtueel winkelmandje. Er zijn heel wat van die kortingscodes online te vinden.

De app Pepper.com is reeds een jaar of vijf beschikbaar voor smartphones en is ondertussen heel volwassen geworden. Bovendien is er nu ook voor Windows gebruikers een website beschikbaar.

Pepper.com is één van de grootste spelers in kortingen- en aanbiedingen-land. Dagelijks worden er vrij veel items geplaatst zowel door medewerkers van de site als door gebruikers.

 

 

Naast kortingen en aanbiedingen komen er ook regelmatig prijsfouten op de site, waarbij winkels 'per ongeluk' producten verkeerd hebben geprijsd.

In de app zijn een aantal tabbladen te vinden met de verschillende deals gerangschikt op bijvoorbeeld populariteit of datum.

Alle deals zijn verdeeld in de twee hoofdgroepen : aanbiedingen en kortingscodes.

Binnen de app is het ook mogelijk om in te loggen met een account om zo zelf deals te plaatsen, te reageren of alerts in te stellen op bepaalde aanbiedingen. Zo is de app nuttig voor zowel aanbieders als zoekers.

 

De app kan je terugvinden in de PlayStore van Google of de Mac App Store.

De windows links is:

https://nl.pepper.com/

 

(Bron: AndroidWorld)

 

—————————————————————————————————————————

TIP à CHROME – 14/07/2019

MELDINGEN BLOKKEREN

 

Iedereen kent het kadertje wel dat bij veel websites tevoorschijn komt en waarin je moet kiezen of de site meldingen mag weergeven of niet.

 

 

Je moet hierbij kiezen tussen Toestaan of Blokkeren.

Soms word je wel eens in snelheid genomen en maak je een verkeerde keuze. Gelukkig kan je dit in Chrome snel oplossen.

Ga hiervoor naar onderstaande link waarbij je een overzicht krijgt van zowel de geblokkeerde (bovenaan) als de toegestane (onderaan) websites.

 

 

Je kan nu kiezen tussen Toestaan (bij de geblokkeerde sites) of Blokkeren (bij de toegestane sites), Bewerken (om een aanpassing in de website-naam uit te voeren) of Verwijderen (om de site te verwijderen uit de lijst)

 

Link:

chrome://settings/content/notifications

 

(Bron: FVG)

 

—————————————————————————————————————————

Oudere artikels kan u op onze website raadplegen via Publicaties >> Archief Nieuwsflashes

—————————————————————————————————————————