FinanciŽle en Algemene Recherche (FAR)

Bergstraat 32

9700 Oudenaarde


Telefoon: 055/338.111

Fax: 055/338.143

E-mail:  far.fedpol.oudenaarde@TELENET.BE

Ons adres:


Federale Politie -  GDA  OUDENAARDE

Dit is de website van de afdeling FinanciŽle en Algemene Recherche (FAR) bij de Gerechtelijke Dienst van het Arrondissement Oudenaarde (GDA).

Ten behoeve van de zones lokale politie  binnen het arrondissement Oudenaarde is de afdeling FAR het aanspreekpunt bij uitstek voor onderzoeken naar:

- criminaliteit rond cultuurgoederen
- wapens
- oplichting
- valsheid in geschriften.
- brandstichting
- milieumisdrijven
- financiŽle misdrijven (witwas, BTW,Ö.)
- valsmunterij

Het publiek kan op deze webstek  enkele nuttige adressen en preventietips vinden in verband met oplichting en Criminaliteit rond Cultuurgoederen.

Deze site wil voornamelijk bijdragen tot de verspreiding van
afbeeldingen van gestolen kunst- en antiekobjecten uit het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde Trouwens, alle objecten die op deze site worden afgebeeld, zijn nationaal of internationaal gesignaleerd.

Verder hebben wij ook aandacht voor het
Project Brouwer dat een samenwerking beoogt tussen de kunst- en antiekhandelaars uit het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde en onze diensten.

Uiteindelijk verwijzen onze
links wereldwijd naar de beste databanken waar men kan nagaan of een kunst- of antiekvoorwerp al dan niet gesignaleerd is.

Wij hopen deze site in de toekomst nog te kunnen uitbreiden en houden ons graag ter beschikking voor opmerkingen en suggesties.


Let wel!  Dit is geen officiŽle site van de Federale Politie.

Home | Preventie | Op te sporen
(Oudenaarde)
| Project BROUWER | Links