Fietsroutes op het net

Welkom op de fietsroutepagina
START
ROUTES
ZOEKEN
LINKS
AGENDA
.

Als je op zoek bent naar 'kant en klare' fietsroutes, dan ben je aan het juiste adres. Kies je route uit, even afdrukken, en je kan zo op weg!

Naar de routes!Je kan de lijst met beschikbare routes, gerangschikt per provincie, bekijken of zoeken op gemeentenamen. Het is onze bedoeling om het aantal beschikbare fietsroutes steeds verder uit te breiden. Deze pagina zal dus regelmatig bijgewerkt worden en het loont beslist de moeite om ze toe te voegen aan je favorieten of bladwijzers.

Heb je zelf ook beschrijvingen van al dan niet bewegwijzerde routes? Doe ons een plezier en zend ze ons door. Wij zorgen graag voor publicatie op deze pagina, indien gewenst uiteraard met vermelding van je gegevens. Dank bij voorbaat!

Bij de bewegwijzerde routes, beperken wij ons tot een beschrijving van interessante bezienswaardigheden in de omgeving. Naar onze ervaring wordt de bewegwijzering immers zeer duidelijk aangebracht, zodat je makkelijk zonder kaartje of andere aanwijzingen de weg kan terugvinden.

Op onze pagina met links kan je nog meer fietsplezier ontdekken, ook onze noorderburen komen hier aan bod met verwijzingen naar pagina's met fietsroutes in Nederland.

Onze agenda is bedoeld voor alle mogelijke fietsevenementen, eenmalig of jaarlijks terugkerend.

Alle reacties, opmerkingen, tips of vragen zijn altijd welkom bij fietser@fietsroutes.net

Veel fietsplezier!!!

START
ROUTES
ZOEKEN
LINKS
AGENDA