banner

Uitnodiging verkiezingsdebat

Een debat waar al eens aan het cordon sanitair getwijfeld wordt? Waar schepenen een nieuwe baskettempel in 2012 aankondigden? Waar lang op voorhand geheime voorakkoorden bekendgemaakt worden? Dat móet het verkiezingsdebat van Fifty One Club Aalst zijn.

Op dinsdag 11 september tekenen opnieuw alle Aalsterse lijsttrekkers paraat om zichzelf, hun partij en hun programma voor te stellen. En om op alle scherpe en kritische vragen van moderator Frederick De Swaef te antwoorden. Zo hebben ze het ons in elk geval beloofd.

Je wil er bij zijn? Dat kan. We starten stipt om 20u30 in Kaai 17, Liefdadigheidstraat 1 in Aalst. Inschrijven op voorhand hoeft niet. We vragen jou aan de kassa vijf euro, maar trakteren jou op een frisse pint om al het politieke geweld door te spoelen. Maar je kan ook al vroeger komen om 19.15 en mee genieten van een lekker diner. Dat regel je door vóór acht september 35 euro over te schrijven op het rekeningnummer van Fifty One Aalst (BE56 75120514 0488) of mail info@bonny.be

Welkom op de website van Fifty One Aalst

Wij heten U van harte welkom op de website van Fifty One Club Aalst.

U zal bij het bezoek van onze website merken dat wij trots zijn, om meerdere redenen.

Fifty One Club Aalst is een serviceclub maar eigenlijk veel meer dan dat. Zelf spreken we liever over een vereniging, maar dan niet één van de vele verenigingen die ondertussen Aalst ook kent. Fifty One Club Aalst is een bijzonder warme groep van gelijkgestemde vrienden die zich bewust willen inzetten niet enkel voor elkaar maar ook voor de anderen. De meerwaarde van onze vereniging – eigenlijk een sterk team – ligt in de banden die over de jaren heen zijn gesmeed. Vriendschapsbanden. Wellicht dat de diversiteit tussen onze leden nog het meeste bijdraagt aan dit groepsgevoel: jong en oud, zelfstandige en bediende, actief of minder actief – het maakt voor ons niet uit. We zijn er voor elkaar en proberen vanuit deze sterke vriendschapsband dezelfde dynamiek uit te stralen naar onze zusterverenigingen en andere verenigingen die zich dagdagelijks inzetten voor een betere maatschappij.

Het doel van Fifty One Club Aalst is beter en bewuster leren omgaan met elkaar. Dit gebeurt sowieso tweemaal in de maand (met uitzondering van de zomermaanden). Persoonlijke contacten zijn belangrijk, zeker in de digitale en steeds sneller evoluerende wereld van vandaag.

Begrippen als achting en verdraagzaamheid voeren wij bijzonder hoog in ons vaandel.

Maar onze vereniging doet meer dan alleen maar elkaar steunen. Enig altruïsme is ons niet vreemd. Dit uit zich onder meer in de acties die wij ondernemen ter ondersteuning van goede doelen. Acties waar wij ons telkens met hart en ziel voor inzetten, vaak ook met de partners van onze leden. De topdag in Erembodegem, de uitstap naar de Zoo, onze kaas- en wijnavond zijn ondertussen begrippen geworden in Aalst en omgeving. Iets waar we ook terecht bijzonder fier op zijn.

Onze website heeft de betrachting U een overzicht te bieden van datgene wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Niets meer niets minder.

We hopen in ieder geval dat we U op één van onze volgende evenementen kunnen ontmoeten. Het zou voor ons in ieder geval een waar genoegen zijn.

Wie zijn wij?

Kom meer te weten over wie we zijn als groep, organisatie en vrienden voor de gemeenschap

Lees meer

Leden

Een overzicht van onze leden kunt u hier vinden

Lees meer