FO in het nieuws

Fifty-One Aalst stuent "SOS SCHULDEN OP SCHOOL"

Service Club Fifty-One Aalst stelt met zijn acties voor het goede doel steeds de noden van het kind centraal. Steven Van Vaerenbergh en Marc Van Boxstael, respectievelijke voorzitters 2011 en 2010 waren zeer getroffen bij het zien van de reportage in dagbladen en TV over “ SOS Schulden op School”.

Daarom willen zij, samen met Fifty-One Aalst, de bezieler en tevens voorzitter van dit Aalsters project, voorzitter Roger D’ Hondt een hart onder de riem steken door een financiële gift. Op vrijdag 14 december om 14u, komt Fifty-One Aalst, samen met de kerstman op bezoek bij de kleuterklasjes van “De Notelaar” Vredeplein te Aalst. Voor de kleutertjes brengt de kerstman allerlei lekkers mee.

Op aanraden van de “juffen” schenkt Fifty-One Aalst aan de drie kleuterklasjes drie muziekinstallaties met negen koptelefoontjes; ook een TV scherm met DVD speler zit in het pakket Dit om de kleuters te helpen taal en uitspraak te verbeteren en projecten te doen die anders technisch onmogelijk zijn.
Aan SOS Schulden wordt dan vervolgens een cheque overhandigd.

Meer info: www.schuldenopschool.be


Fifty-One Aalst trakteert op een dagje Zoo (Nieuwsblad)

AALST - Naar jaarlijkse traditie nam serviceclub Fifty-One Aalst deel aan de 'Dag in de Zoo'.

Het merendeel van de Fifty-One clubs, dit jaar een veertigtal, neemt elke eerste zaterdag van juni een groep kinderen mee naar de Zoo van Antwerpen waarvoor dergelijke uitstap in vele gevallen niet mogelijk is. Alle kosten voor deze uitstap werden door de clubs gedragen.

Dit maal viel de keuze van Fifty-One Aalst op de kinderen van Termuren te Erembodegem. De kinderen, van alle leeftijden, maakten een mooie dag door in de Antwerpse Zoo. Een gids vertelde op boeiende en kindvriendelijke wijze honderduit over de verschillende dieren, groot en klein.


Fifty-One Club Aalst organiseert verkiezingsdebat (GVA 21/09/2012)

Verkiezingen 2012 De Fifty-One Club Aalst organiseert dinsdag het jaarlijkse verkiezingsdebat met de lijsttrekkers van alle politieke partijen van de gemeente.
Het eerste deel van de avond zullen de lijsttrekkers zichzelf en hun partij voorstellen.
Aan het einde van de voorstelling is er een maaltijd en daarna volgt het debat.

Als je het debat en de maaltijd wil bijwonen, betaal je vooraf 30 euro. Wie enkel het debat wil bijwonen, kan ter plaatse 5 euro betalen. De politiekgezinde burgers van Aalst zijn op 25 september welkom in de feestzaal Salons Carlton vanaf 19.30