België, misdaad loont!


Werken kost heel veel geld:


  1. verzekering v/d wagen naar omhoog (21% belasting); in ploegen werken met bus, tram of trein is niet altijd mogelijk

  2. autobelasting gestegen

  3. benzine of diesel, prijzen stijgen dagelijks en met enorm veel belasting

  4. onderhoud niet vergeten (21% belasting)

  5. verplicht een telefoon om bereikbaar te zijn (21% belasting)


Eten en drinken is op tien jaar tijd met 400-500% gestegen. Ons maandloon/uurloon met een paar procentjes. En dit aan 21% belasting. Eten en drinken is een recht! Harder werken is meer calorieën verbruiken!


Gas en elektriciteit stijgt en hopelijk geen 30%. Dit voor onze groene vrienden met zonnepanelen op de daken, die met chemische producten zijn gebouwd. Dank u groen, ook voor alle soorten vuilbakken in mijn keuken die later op één hoop worden gesmeten. Gas en elektriciteit aan 21% belasting. Dit is een recht wassen, eten, drinken en warmte hebben. Ook om gezond en hard te kunnen werken.


Er wordt van ons jaarloon 45-50% belastingen ontnomen. Van ons overschotje wordt nog eens zeker 10% belasting ontnomen zoals; belasting op huishuur, rookwaren, elektronica, internet, kleren, meubelen enz. Op het einde van de maand blijft er niet veel meer over. Gelukkig koop ik veel in Nederland aan 19%, zo verliest ons landje inkomsten.


Weer een nieuwe identiteitskaart gaan halen, een kost van 17€. Dus weer een dag verlof nemen, drie uur gratis werken en drie uur aanschuiven. Want de andere collega's blijven zitten om over hun man, weekend en andere privé zaken te praten, ze hebben dus geen tijd voor harde werkende mensen. En niet vergeten, ook aan 21% belasting.


Als wij op ons werk twee jaar moeten brain stormen om te kiezen welke kleur we gaan gebruiken, dan waren wij al lang bankroet zoals de Belgische staat. Of we konden ander werk gaan zoeken!


Misdaad loont en zeker aan de bron, je maakt zelf wetten die jouw het best uitkomen. Moord, overvallen, verkrachtingen en misbruiken worden getolereerd. Zelf onze grootste pedofiel en moordenaar heeft beter bescherming dan de president van Amerika. En hoeveel heeft dit ons weer gekost.


Nog tien jaar en wij slapen allemaal in een kartonnen doos op de parking voor ons werk, dank u ministers. Leer eens werken en tot een doel komen, en zuig ons de “hardwerkende belasting betalende burgers” niet uit! Motiveer werken, laat de werkende mens minder belasting betalen op uurloon/maandloon en 6% op alles wat wij werkers en gepensioneerde werkers kopen. Geld moet draaien en niet blijven hangen bij een paar personen. De middeleeuwen zijn voor ons burgers voorbij, hopelijk voor onze leiders ook.


Met vriendelijke groet,


Een hardwerkende belasting betalende burger.