Groep A

 

Groep B

 

Groep C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rik bekijkt het anders

De Flanders League is een vriendschappelijke hattrick competitie die doorgaat op de vrije woensdagen. Deze vriendschappelijke competitie is al aan zijn zevende editie toe.

 

Momenteel zijn achttien ploegen uit diverse hattrick klasses (gaande van Vde tot Xde klasse) ingeschreven.

 

In vergelijking met de vorige editie is er heel wat veranderd. Er wordt nu gewerkt met een poulesysteem en dit om de spankracht te verhogen.

 

Maak er een aangename competitie van. Dat de beste moge winnen.

 

Ideen, opmerkingen, suggesties, vragen en antwoorden kunnen nog altijd gepost worden op het forum.

Vergeet ook niet een kritische blik te werpen op de column van Rik. Deze column zal ongetwijfeld genoeg stof tot discussie met zich mee brengen.

Flanders League - Forum

 

contact

 

Reglement

 

Flanders League 6

Zaterdag, 23 juli 2005

 

De poulewedstrijden zitten erop. Het is nu nog wachten op het verdict van de heer Peremans vooraleer een definitief uitsluitsel te geven betreffende de nieuwe verdeling der poules.

 

De topscorers zijn aangepast tot en met de laatste speeldag, de eindklassering der ploegen volgt volgende week.

 

Woensdag, 29 juni 2005-06-29 deel 1 deel 2

 

Wegens GMM verplichtingen heb ik de site niet kunnen aanpassen na de prestaties die de verschillende ploegen vorige week geleverd hebben, met mijn oprechte excuses tot gevolg.

 

De leiders in groep A zijn de Willeboys en de Flyers. Misschien wel een oproep naar de manager van FC De Barakken om zijn administratie beter te doen en de volgende uitdagingen (indien mogelijk natuurlijk) op tijd te aanvaarden.

Groep B wordt gekenmerkt als zijnde de groep van de laatste bekeraars met het gevold dat deze rangschikking onvolledig is. Jooren voert de rangschikking aan met 4 punten.

Er is slechts n groep (groep C) die alle matchen heeft kunnen afhaspelen. Clauwaerts is daar de enige ploeg met het maximum van de punten maar met eerder bescheiden voetbal. Opmerkelijkste uitslag is hier de 8-0 overwinning van Bren tegen Oregon dat zich echter knap herpakte tegen GT One.

 

Vergeet niet: volgende speeldag wordt afgewerkt op neutral terrein!

Bertus

 

Zondag, 19 juni 2005

 

Aan de voormiddag van een voor sommigen onder u enorm belangrijke hattrick speeldag ben ik er eindelijk in geslaagd, ondanks de stralende zon die mijn weelderige lokken maar blijft bestoken met haar zonnestralen, de website te updaten naar de nieuwe formule.

Geniet van het weer en vooral veel hattrick plezier,

Bertus