Flandria Professional

Op deze site kan u meer info vinden over de fiets die ik te koop stel. De fiets is bij wijze van hobby gebouwd geweest en hopelijk kan er nu iemand écht van gaan profiteren. Kijk verder bij specificaties en foto's of het de fiets is waarnaar je zoekt.

Het Professional frame is het topmodel uit het gamma van de Britse Flandriaproducent. Het frame is ontworpen met oog op prestatie, snelheid en comfort! Zoals het een Flandriafiets betaamt bolt hij over kasseien als geen ander.

De fiets is helemaal zelfstandig maar op een degelijke manier afgewerkt. Zo zijn bijvoordbeeld de bouten zijn met een torque wrench op precies de juiste kracht aangedraaid. Het enige wat nog moet gebeuren is dat het zadel nog op uw maat dient te worden afgezaagd.

Het enige wat u niet zal vinden op deze site is de prijs. Die is lichtjes bespreekbaar. U kan mij daar omtrent steeds contacteren. Stuur mij gerust een bod. Ook kan u steeds eens een kijkje komen nemen of mailen/bellen/smsen bij verdere vragen. Mijn contactgegevens vindt u hieronder.