Online:

Als je naar de IVAO iconen kijkt op deze pagina kun je mijn vlucht volgen. Tevens zie je welke SVAG collega's ook online zijn.

 

Wil je meer weten over vliegen online? Ga dan naar de site van IVAO of VATSIM. Deze twee organisaties maken het mogelijk om samen met andere flightsimmers de ganse wereld te doorkruisen.

 

 

 

Welkom op mijn website!

 

Sinds enkele jaren ben ik als flightsimmer actief. Deze webpagina's geven je wat meer informatie over mijn avonturen en vluchten in de flightsim wereld.

Wie weet is dit ook iets voor jou!

 

Heb je al voldoende vlieguren en kan je al met een vliegtuig overweg, misschien wordt het dan tijd om aan te sluiten bij een virtuele airline. Net als de echte piloten krijg ook jij opdrachten en is het je taak om de passagiers veilig op hun bestemming te brengen.

 

 

Frank

SAB414

 

 

Op dit ogenblik zijn volgende SVA piloten online:

 

 

IVAO en VATSIM maken het mogelijk om samen met anderen te vliegen op het world wide web. Onder het motto "As real as it gets!", vlieg je onder begeleiding van vluchtcontrollers naar alle plaatsen van de wereld. Echte ATC, echte weersomstandigheden, het is allemaal mogelijk. Een echte uitdaging voor iedereen die meer wil halen uit zijn hobby.

 

Een van de Belgische Virtuele Airlines is SVAG.

Als je aansluit kun je kiezen of je voor SABENA of voor SN Brussels airlines wil vliegen. Op dit ogenblik zijn er al meer dan 500 actieve piloten aangesloten. Heb ook jij de microbe te pakken? Klik dan snel hier.