home portfolio producten info nieuws acties contact klantengalerijFoto Hoet : uw fotograaf voor elke fotoshoot

U verlangt al zolang naar een grote familiefoto om uw interieur op te vrolijken? U wilt een prachtige fotoshoot van uw kinderen als herinnering voor later? Of u wenst originele geboortekaartjes met foto? Dan is Foto Hoet uw vakfotograaf.
Reinoud en Els Hoet, 2 professionele fotografen, adviseren en helpen u graag om van
uw fotoshoot een echt succes te maken.Gespecialiseerd in portretfotografie.

De portretfotografie van Foto Hoet staat garant voor professionele fotoshoots van kinderen, jongeren, koppels en families. Schitterende foto's zijn het resultaat van de sfeervolle kinderfotografie en de eigentijdse jongeren- en portretfotografie. En droomt u stiekem ook niet van een romantische duoshoot met uw partner? Zelfs de tijdloze familiefotografie van Foto Hoet zal u blijven bekoren.


Ontdek de artistieke schoonheid van geboortefotografie.

Verwacht u binnenkort een baby? Laat u dan zeker onderdompelen in de geboortefotografie van Reinoud en Els Hoet. De zwangerschapsfotografie nodigt u uit om uzelf in alle natuurlijke en sensuele schoonheid te herontdekken. Bij de newbornfotografie staan uiteraard alle spots gericht op jullie pasgeboren babytje.Stijlvolle en jeugdige communiefotografie.

Met Foto Hoet als fotograaf voor de communie van uw zoon of dochter, kiest u voor moderne
en trendy communiefotografie. U verrast uw familie en vrienden met originele uitnodigingen, communiekaartjes en communiesouvenirs.
Stationsstraat 42 - 8470 Gistel - 059 27 99 50 - info@fotohoet.be - www.facebook.com/fotohoet - Ond.nr. 0679206371