Personalia

profiel Foto
Mijn naam is Bram Volkaerts en ik ben 21 jaar oud. Momenteel studeer ik MCT aan het PIH te kortrijk. Deze richting focust op de nieuwste ontwikkeling op vlak van Multimedia Communicatie en Technologie. De opleiding duurt 3 jaar, maar ik volg een individueel traject. Dit traject combineert mijn eerste 2 jaren. Deze portfolio website is een opdracht voor het vak webdesign van het 1ste jaar. Buiten de schooluren ben ik nog altijd veel met de computer bezig. Experimenteren met photoshop, prutsen met linux,.. het zijn enkele dingen die ik doe in men vrije uurtjes.

C.V.

Mijn C.V. kan u hier downloaden.

Vacature Competence Indicator

Je bent een hofnar.

De hofnar heeft een grote mensenkennis en wordt niet graag kort gehouden. Hij speelt met alternatieve idee├źn, visies en plannen.

Verzet

Als hofnar word je niet graag kort gehouden en kom je gemakkelijk in verzet tegen diegene die de touwtjes in handen hebben. Temeer daar je snel door hebt waar ze te kort schieten, als ze onrechtvaardig zijn of mensen kwetsen. Je grote voordeel is dat je je kritiek op creatieve wijze brengt en meestal humoristisch weet in te kleden. Je ziet vaak andere mogelijkheden, maar ook al vlug allerlei beperkingen die bij de realisatie ervan problemen kunnen opleveren.

Vaardigheden

Xhtml/css:
Photoshop:
Illustrator:
Vb.net:
Java:
Xml|Javascript:
* * * *
* * *
* * *
* * * *
* * * *
* * *