Entertainment
Home Studio
Home
Wellness
Intelligence
EdelWISE biedt de volledige projectuitvoering aan voor het designen, bouwen en opleveren van een homestudio, volgens de specificaties en omstandigheden van de klant.
De studioconcepten worden gekenmerkt door een grote audio kwaliteit, een uniek design, een grote gebruiksvriendelijkheid en een uniek ventilatieconcept.

Audio kwaliteit
Dit is uiteraard onze grootste zorg. Een box in een box concept zorgt voor een terdege afscherming van de studiozone ten opzichte van de omringende omgeving. De akoestische demping en geluidsstralingsveld wordt met professionele middelen, opgemeten en ge-engeneerd. Hierbij wordt zorg gedragen voor het bekomen van een natuurlijke weergave.

Design
Werken in een professionele omgeving vraagt een aangename ruimte die de sfeer uitstraalt. Design, kleur en het verlichtingsconcept gaan deze factoren sterk positief beinvloeden.

Gebruiksvriendelijk.
In de homestudio zal je verschillende soorten audioprojecten uitvoeren. Telkens is er noodzaak aan een andere opstelling, wisselende apparatuur en bedrading, Al vlug wordt alles erg rommelig. Het unieke flexibele concept van EdelWIse laat toe om snel nieuwe, overzichtelijke en ordelijke opstellingen te bouwen.

Ventilatie
In de meeste studios's is afvoer van warmte een groot probleem door de extreme warmte-isolatie die gevormd wordt door de geluidsisolatie. EdelWISE heeft een uniek ventilatieconcept ontwikkeld dat deze overtollige warmte op een natuurlijke manier afvoert , zonder storende geluisdsbronnen of negatieve invloed op de isolatie.

Sustainable
Back
Neem contact voor meer informatie