Luxe appartement te koop

 

 

Ligging: Borgloon centrum, gelegen op een plein dadelijk aan de winkels. En het openbaar vervoer naar Tongeren, Sint Truiden en Hasselt  is beschikbaar in een straal van 100 meter.

Indeling: Het appartement bestaat uit inkomhal, wc, cv ruimte, ruime living, luxe keuken, berging, nachthalletje, luxe badkamer, 2 ruime slaapkamers, ruim terras zuidkant, kelder en ondergrondse parkeergarage.

 Beschrijving: Het appartement en terras is goed voor een 158 vierkante meter woonplezier in het midden van Borgloon(zonder kelder en garage), het terras is 65 vierkante meter groot en is volledig betegeld met marluxtegels. Er is water voorzien op het terras en er zijn 3 lichtkringen aanwezig(grote halogeenspot,tuinverlichting,downlichters tegen de gevels). Het appartement bevind zich in een luxebouw dwz er is lift aanwezig tot in de kelder en garage, de trappen in de trappenhal zijn van marmer, er is een binnenkoer met fontein de verwarming is op aardgas het appartement is voorzien van videofoon en alarm. Het gebouw telt maar 4 appartementen 1 studio en 2 kantoorruimten waardoor de privecy optimaal is.In de garage is er stroom en water voorzien waardoor het wassen en stofzuigen van de auto in de koude winter geen enkel probleem is. Er is in de kelder een aparte ruimte voorzien voor het vuil en de groene containers waardoor deze niet op terras,kelder of in de garage moeten te staan.

Af werking appartement: Het appartement is pure luxe, betegeld met Italiaanse hoogglanstegels, Badkamer en wc betegeld met reliefwandtegels tot tegen het plafond en de daarbij horende vloertegels, Speciale grijze parket op de slaapkamers.

Houten moderne plafonds door het hele appartement, design lichtknoppen van nico, moderne deuren, glazen gezandstraalde deuren,  luxe keuken (500000 bfr)met graniet en spiegel en inoxlook toestellen van AEG, badkamer voorzien van luxe dubbel badkamermeubel en design kranen, grote glazen douche van 1 meter op 1 meter, design badhanddoekradiator van vasco en er is ook nog een wc op de badkamer.Verwarmingsketel van Buderus, Radiatoren va Radson  met speciale grijze kleur. Aluminium gekleurde ramen met overal vliegenramen en op de slaapkamers zijn er electrische rolluiken voorzien.enz enz

Prijs: Prijs is ovt met de eigenaar en het is mogelijk tot eind 2004 om te kiezen tussen kopen onder registratiekosten of te kopen onder btw stelsel. Dit kan de koper kiezen naargelang het hem het beste uitkomt.

Foto's: