« »

11/05/2016

WELKOM

Welkom op het projectwerk Electronica-ICT van Frederick, Simon en Andres. Op deze site vertellen we kort iets over onszelf en zetten we de lessen electronica en ict in de kijker met ons afgewerkt project als eindpunt. Kijk gerust eens rond.

ABOUT

Simon Vandenabeele

Mijn naam is Simon Vandenabeele (18), ik woon al heel mijn leven in Zulte waar ik ook naar de lagere school ben gegaan. In het middelbaar koos ik voor het Heilig-hartcollege om mijn studies verder te zetten. Ik startte in het moderne, na twee jaar wetenschappen en in mijn laatste twee jaar koos in voor economie-wetenschappen. Nu studeer ik dus industriƫle wetenschappen in Gent en hoop dit hier te kunnen vervoledigen.

Mijn hobbies zijn op de eerste plaats voetbal, ik speel al heel mijn leven voetbal en ben nog niet van plan om rap te stoppen. Sinds vorig jaar speel ik terug bij de ploeg waar ik gestart ben nl. Jong-Zulte en daar speel ik bij de beloften. Ik zit ook sinds dit jaar in de studentenclub Gavergild dat ik ook wel een hobby kan noemen.

ABOUT

Andres Vervaecke

Mijn naam is Andres Vervaecke en ik ben 19 jaar oud. Ik studeer Industrieel-Ingenieur aan de Ku-Leuven, maar niet in Leuven zelf, maar aan de Technologiecampus in Gent. Deze campus ligt in de Gebroeders De Smetstraat. Ik woon in Waregem, maar zit jammergenoeg niet op kot. Dit betekent dus elke dag pendelen, maar dat ben ik ondertussen al gewend.

Verder heb ik een grote passie voor judo, ik ga 2 keer in de week gaan trainen. Verder verdrijf ik mijn tijd met gamen of films kijken, natuurlijk met mate want ik wil sportief blijven! Maar het liefst verdrijf ik mijn tijd met vrienden en frisse Stella's want dat staat garant voor een goede avond van lachen gieren en brullen.

ABOUT

Frederick Synhaeve

Mijn naam is Frederick Synhaeve en ik woon in Vichte. In het middelbaar ging ik naar het Heilig-Hartcollege in Waregem. Momenteel zit ik op kot vlakbij de Technologiecampus te Gent, waar ik Industriƫle Ingenieurswetenschappen studeer.

Ik voetbal al mijn hele leven bij dezelfde ploeg: GD Ingooigem, waar ik meestal middenvelder ben. In vrije tijd drink ik net als iedere student graag een pintje met vrienden. Ook kijk ik graag naar films en game ik af en toe.