2012


2012 Unlimited filosofie


 1. De mensheid en Planeet Aarde gaan op het ogenblik door een grote verandering of verschuiving in bewustzijn en waarneming van de werkelijkheid.

 2. De Maya beschaving van Centraal Amerika was en is de meest geavanceerde in verhouding tot de kennis van tijd-wetenschap. Hun hoofdkalender is de meeste accurate op de planeet. Hij heeft zich nog nooit vergist. Ze hebben eigenlijk in totaal 22 kalenders die de vele tijdcycli in het Universum en het Zonnestelstel behandelen. Sommige van deze kalenders moeten nog onthuld worden.

 3. De vijfde wereld van de Maya's eindigde in 1987. De zesde wereld begint in 2012. Dus zijn bevinden we ons op het ogenblijk "tussen werelden". Deze tijd wordt de "Apocalyps" of onthulling genoemd. Dit betekent dat de echte waarheid onthuld zal worden. Het is ook de tijd voor ons om ons individueel en collectief door onze "kwesties" te werken.

 4. De zesde wereld van de Maya's is eigenlijk blanco. Dit betekent dat het aan ons is, als mede-scheppers, om de nieuwe wereld en de beschaving die we nu willen, te beginnen creŽren.

 5. De Maya's zeggen ook dat tegen 2012 -

  • we voorbij de technologie zullen gegaan zijn zoals we ze nu kennen.
  • dat we voorbij tijd en geld zullen gegaan zijn.
  • dat we de vijfde dimensie zullen binnengaan zijn nadat we door de vierde dimensie gepasseerd zijn.
  • Planeet Aarde en het Zonnestelsel zullen in galactische synchronisatie met de rest van het Universum komen.
  • Ons DNA zal "ge-upgrade" (of geherprogrammeerd) worden vanuit het centrum van onze galaxie. (Hunab Ku)
   "Iedereen op deze planeet is aan het veranderen. Sommigen zijn zich er meer bewust van dan anderen. Maar iedereen doet het." -Buitenaardse Aarde Missie.

 6. In 2012 zal het vlak van ons Zonnestelsel zich exact afstemmen op het niveau van onze Galaxie, de Melk Weg. Deze cyclus heeft 26.000 jaar nodig had om zich te voltooien. Virgil Armstrong zegt ook dat twee andere galaxiŽn zich gelijktijdig op het onze zullen afstemmen. Een kosmische gebeurtenis!

 7. De tijd versnelt eigenlijk (of valt in elkaar). Gedurende duizenden jaren was de Schumann Resonantie of de polsslag (hartslag) van de Aarde 7.83 cycli per seconde. Het leger heeft dit als een zeer betrouwbare referentie gebruikt. Echter, sinds 1980 is deze resonantie lichtjes gestegen. Ze gaat nu boven 12 cycli per sekonde! Dit betekent dat er een equivalent van minder dan 16 uur per dag is in plaats van de oude 24 uur. Een andere interpretatie is - dat wij, of liever het Bewustzijn reeds zeven keer deze weg zijn gegaan gedurende de laatste 16 miljard jaar. Elk van deze cycli van Creatie loopt 20 keer sneller dan de laatste. Dezelfde hoeveelheid van Creatie heeft een tempo van 20 keer meer dichtheid. Daarom lijkt het alsof de tijd zo snel gaat. Het is niet de "tijd" maar de Creatie zelf die versnelt. (zie Maya Kalender Centrale)

 8. Gedurende de Apocalyps of de tijd "tussen werelden" zullen veel mensen door vele persoonlijke veranderingen gaan. De veranderingen zullen talrijk en gevarieerd zijn. Het maakt allemaal deel uit van hetgeen waarvoor we hier kwamen om te leren of te ervaren. Voorbeelden van verandering zouden kunnen zijn: relaties die eindigen, verandering van woonst of locatie, verandering van job of werk, verandering in houding of denken, etc.

 9. Denk eraan, op elk moment nemen we kleine en grote beslissingen. Elke beslissing is gebaseerd op LIEFDE of ANGST. Kies liefde, volg je intuÔtie, niet je intellect en volg je passie of "brandend innerlijk verlangen." Ga met de stroom mee.

 10. Gedachtevormen zijn heel belangrijk en beÔnvloeden ons dagelijks leven. We creŽren onze realiteit met gedachtevormen. Als we negatief denken over anderen is dit wat we aantrekken. Als we positieve gedachten denken trekken we positieve mensen en gebeurtenissen aan. Dus wees je bewust van je gedachten en verwijder de onnodige negatieve of oordelende gedachten.

 11. Wees je ervan bewust dat de meeste dingen in de media onder de controle van een paar enkelingen zijn. Gebruik je onderscheidingsvermogen! Kijk naar de verborgen agenda's. Waarom wordt deze informatie aan je voorgesteld? "Wat is "hun" echte agenda? Is het een kwestie van probleemreactieoplossing? "CreŽren "ze" een probleem zodat "wij" reageren en dan om een oplossing vragen, dan bieden "zij" een oplossing aan? De "oplossing" is wat "zij" op de eerste plaats echt wilden.

 12. Denk eraan dat bijna niets toevallig gebeurt. Bijna alle "gebeurtenissen" zijn door een of ander agentschap gepland. Ondanks dit alles is het een heel opwindende tijd om te leven!

De waarheid zal je bevrijden!

- Vertaling: Ulla Mertens -

Source: 2012 Unlimited