2012

Home


Symptomen van Galactische Afstemming

door Allison Rae

"Alles is tijdelijk als je het genoeg tijd geeft.Ē
- Jewel

Op weg naar 2012, is Pluto's overeenstemming met het Galactisch Centrum in 2006-2007 een van de belangrijke wegwijzers.

Ook als wordt het dikwijls in verband gebrachten met het einde van de Maya Kalender, 2012 is niet zozeer een datum maar eerder een begrip. Het centrale idee van 2012 is dat de transformatie van het bewustzijn op Planeet Aarde versnelt. Een nieuw wereld tijdperk breekt aan, en onze zielen kozen ervoor om in deze speciale tijd te incarneren om de transitie te vergemakkelijken.

Oude teksten en profetieleringen vanuit heel de wereld beschrijven deze transformatie. We verlaten een paradigma van beperkingen en gaan een tijdperk van hoger bewustzijn binnen.

Er worden veel veranderingen met deze verschuiving geassocieerd. Aardeveranderingen bevatten extreem weer en seismische activiteit, de verschuiving van continenten en het hertekenen van kustlijnen. Het elektromagnetisme van de Aarde verandert.

Als lichtwerkers voelen we de veranderingen accuut. Sommige van de symptomen die nu opduiken zijn zelfs voor de meest spiritueel ervarenen onbekend, en ze kunnen beangstigend zijn.

De fysieke symptomen zijn rechtstreeks verbonden met de binnenkomende vibraties van kosmische energie, vooral deze die voortkomt vanuit het Galactisch Centrum. Wanneer Pluto, ver daarbuiten aan de rand van ons zonnestelsel, zich in 2006 en 2007 herhaaldelijk met het centrum van de Melkweg Galaxie verbindt, voelen we niet enkel de spirituele effecten, maar ook heel reŽele fysieke effecten.

Zelfs als je in goede gezondheid bent kun je hoofpijn, misselijkheid, slapeloosheid, plotselinge gewichtstoename of -verlies, schommelingen in lichaamstemperatuur, zwellingen, zoem gewaarwordingen, oorgefluit, rug- en schouderpijn, gewrichtspijn, beklemmend gevoel of pijn in de borst, humeurschommelingen, emotionele uitbarstingen ervaren. Dit zijn enkele van de ervaringen die we opgemerkt hebben en waarover we gehoord hebben. Sommige zijn ernstig genoeg om geneeskundige aandacht te rechtvaardigen.

Terwijl de intensiteit van deze wereld-tijdperk transitie zich opbouwt, ervaren velen met chronische fysieke problemen grote terugvallen in hun genezing. Andere komen voor de eerste keer catastrofale ziekten tegen.

Kosmische energieŽn bereiken ons vanuit het centrum van onze galaxie, via de poort van Pluto, om de Aarde en haar schepping te zuiveren en te recalibreren, ons afstemmend op een hogere spirituele frequentie die Goddelijke Bron genoemd wordt, hetgeen Liefde is. Elk deel van ons dat dit proces weerstand biedt - de opwaardering naar pure, goddelijke Liefde - zal beÔnvloed worden.

Problemen komen naar de oppervlakte wanneer we proberen ons aan iets vast te houden en onze ervaring onder controle te houden, hetzij bewust of onbewust.

Bijvoorbeeld, hoe voelt je hart zich deze dagen? Heb je hartkloppingen, benauwdheid of pijn in deze chakra gehad? Wilde emotionele reacties? Problemen met het fysiek orgaan van het hart? Het Galactisch Centrum is ook gekend als het Hart Centrum. Je fysieke symptomen zijn verbonden met het openen van het hart naar hogere frequenties van Liefde.

Vanuit kosmisch perspectief is dit een tijd van onbeschrijflijke opwinding wanneer de Aarde en de mensheid een spiritueel ascensieproces ervaren. Het is belangrijker dit perspectief te handhaven dan door angst bevangen te worden voor plotse veranderingen in ons leven en de symptomen die we kunnen ervaren.

Leer je over te geven. Omhels verandering. Sta de energie toe door je wezen te stromen. Beoefen liefde en compassie. Concentreer je op wat je wenst te creŽren, niet wat je dient los te laten.

Bewust ademwerk, meditatie, regelmatige lichaamsbeweging, juiste voeding en een dagboek bij houden zijn dagelijkse oefeningen die de transitie vergemakkelijken. Lichaams- en energiewerk, aromatherapie, bloemenessences, emotionele verwerkingstherapieŽn en creatieve activiteiten zullen je helpen om verslavingen los te laten en de binnenkomende galactische energieŽn te integreren.

Pluto's herhaaldelijke conjunctie met het Galactisch Centrum in dit en het volgend jaar, alsook de planetaire aspecten naar Pluto vanuit ons zonnestelsel gedurende deze overgang, versterken de energieŽn naar koortsgraden.

Je bent niet alleen in het ervaren van de intensiteit van deze transitie en je bent niet gek. Je stemt je af op alle niveaus. Ontdek de gereedschappen en technieken die je helpen om in evenwicht te blijven gedurende deze belangrijke tijd. Je wordt gesteund.

All content copyright 2006 Allison Rae/StarPriestess.com
- Vertaling : Ulla Mertens -

Click Here for StarPriestess.com