Vooruitzichten

(Image: www.healingsofatlantis.com)Home


2012 en Verder

Een Uitnodiging om Kennis te maken met de Uitdagingen en Kansen die voor ons liggen

Interview met Diana Cooper

De voornaamste boodschap van mijn boek '2012 en Verder' gaat over het feit dat we in de meest fantastische tijd leven. 2012 biedt de grootste gelegenheid voor spirituele groei die er ooit in de geschiedenis van de planeet is geweest.

Wezens van andere Universa en sterrenstelsels kijken met ontzag naar wat er nu gebeurt. In 2012 komen er prachtige nieuwe energieŽn binnen. 33 kosmische poorten openen zich overal op de planeet. Ze zijn elk verbonden met verschillende sterren en brengen sterrenconnecties en Licht naar binnen. Ze brengen ook het Christuslicht binnen, het Licht van Onvoorwaardelijke Liefde. Terwijl ze zich openen zullen ze de omliggende gebieden dramatisch beÔnvloeden.

Bovendien is het belangrijk te herkennen dat Londen de Aardester-chakra van de planeet is. Dus kent het zijn prijs dat de Olympische Spelen daar in 2012 gehouden zullen worden. De planetaire kundalini wordt daar bewaard. Wanneer deze in 2012 naar boven stijgt en de 12 spirituele chakra's van de wereld zich openen, zal de doorgang van de planetaire sterrenpoort die zich aan de Noordpool bevindt, zich ook openen en zich met de Bron verbinden zodat iedereen met het Bronlicht overspoeld wordt. Het belooft een indrukwekkende energetische gelegenheid te worden.

Zoals de meesten weten, zijn er 2 kosmische momenten op komst. De eerste op 11 november 2011 om 11:11. 11:11 is een zeer belangrijk kosmisch getal. Het werd eonen geleden in het collectieve bewustzijn vastgelegd, vůůr Atlantis en LemuriŽ, zelfs voor Mu, en kondigt een nieuw begin aan op een hoger niveau. Op dat tijdstip in 2011 wordt verwacht dat veel mensen van de 3de dimensie naar de 4de dimensie gaan verschuiven. Op dat ogenblik zal hun hartcentrum zich openen en wanneer je hart open staat wil je vrede hebben en niet langer oorlog of problemen. Je wilt gewoon dat iedereen in harmonie leeft. Je begint ook de reis van je ziel te begrijpen, zodat de mensen zich met hun oude wijsheid beginnen te verbinden en een veel hoger perspectief van hun leven krijgen. Dan wordt er verwacht dat degenen die zich momenteel in de 4de dimensie bevinden naar de 5de dimensie gaan. En we hebben een groot aantal mensen in de 5de dimensie nodig om de planeet voorwaarts te bewegen.

Degenen in de 5de dimensie zullen automatisch vrede en harmonie willen creŽren op plaatsen van onevenwichtigheid. Velen zullen de armoede en de economische onevenwichtigheid in de wereld willen aanspreken. Daarna zullen velen die zich momenteel in de 5de dimensie bevinden, zich naar de Ascensie bewegen. Ik bedoel niet dat ze in een wolk van Licht zullen verdwijnen, maar dat ze Bronlicht naar beneden zullen brengen en deze veel hogere energie zullen dragen. Ze zullen bakens zijn voor de rest van de wereld. Natuurlijk zullen sommigen willen overgaan en vanuit de andere kant willen helpen. Maar velen zullen liever hier blijven en hun Licht laten schijnen.

Daarna komt op 21 december 2012 om 11:11 het kosmische moment waarop we allen wachten. Een kosmisch moment is een moment waarop de poorten van de hemel zich openen. Er is volledige stilte doorheen alle Universa en op dat moment kunnen er buitengewone wonderbaarlijke dingen gebeuren. Er wordt verwacht dat de planeet gaat transformeren.

De 12 spirituele chakra's en de 33 kosmische poorten zullen zich openen, en in mijn boek '2012 and Beyond' staat informatie over elk van ze en de impact die het op de Planeet zal hebben. Er zijn kaarten die aantonen waar ze zich bevinden en hoe je toegang tot hun energie kunt krijgen. Bovendien gaat ťťn van de kristallen schedels van Atlantis naar boven komen. Ik heb in mijn boek 'De Ontdekking van Atlantis' geschreven hoe de hoge priesters en priesteressen van het Gouden Tijdperk van Atlantis, in de tijd toen de energie op de Planeet het hoogste ooit was, toen alle mensen en vooral de hoge priesters en priesteressen de meest indrukwekkendste gaven en talenten hadden die ze enkel voor het hoogste goed gebruikten.

Ze maakten 12 kristallen schedels. Dit waren computers. Binnen elke schedel werd de geschiedenis van een bepaalde stam geprogrammeerd, al hun kennis en wijsheid evenals de oorsprong van de mensheid, zodat deze altijd voor ons beschikbaar zou zijn. De informatie van de 12 kristallen schedels werd in een amethisten schedel geprogrammeerd en deze werd meteen uit de incarnatie gehaald. Toen ze Atlantis verlieten namen de priesters en priesteressen de 12 kristallen schedels met zich mee naar een veilige plaats waar we er niet aan konden. De Maya-schedel is reeds naar de mensheid teruggekeerd. In 2012 zal de Inca-schedel tevoorschijn komen. Deze zal door zijn hoeders gevonden worden die zijn heiligheid zullen herkennen en er zorg voor zullen dragen. Ook al zal het geen algemeen besef of inzicht zijn; de mensen zullen gemakkelijk toegang tot de informatie krijgen en dit zal een diepgaande impact op de planeet hebben.

Thoth heeft deze bepaalde schedel met zich meegenomen naar Peru en deze werd geprogrammeerd met de sleutels en codes van het Universum, of de klankcodes van het Universum. Het begint nu vrijgegeven te worden zodat de mensen gemakkelijker met klanken kunnen werken. Voor healing, om dingen te verplaatsen en op vele manieren die wij nog niet helemaal begrijpen.

Natuurlijk zullen er zich in 2012 vele kleinere poorten openen. Deze dragen de sterrenconnectie of het Christuslicht niet, maar ze zullen een diepgaande invloed hebben op de gebieden waar ze zich bevinden. Enkele belangrijke poorten zoals bijvoorbeeld de poort van groot Zimbabwe en de Tafelberg in Afrika, zullen zich openen en dit zal nieuwe overvloed naar Afrika brengen.

Zuid-Afrika is de spirituele zonnevlecht van de planeet. Dit betekent dat het de angst voor de planeet draagt en wanneer alle poorten geopend zijn en de duisternis in het land losgelaten wordt, zal het de gouden wijsheid voor de op planeet voortbrengen.

Afrika is verbonden met Mercurius, de ster of planeet. Deze is verbonden met communicatie, zodat na 2012 en nadat alle healing in Afrika heeft plaatsgevonden, Afrika tegen 2032 gouden wijsheid over de wereld zal verspreiden. Er zullen overal enorme veranderingen plaatsvinden. Afghanistan is bijvoorbeeld de spirituele Derde Oog-chakra van de planeet. Het is interessant dat lapis lazuli, de Derde Oog-steen en de smaragd die verbonden is met aartsengel Rafael die zijn energie in vaste vorm draagt, in de bergen Afghanistan gevonden worden. Dit is geen toeval, zij bewaren de spirituele energie van het Derde Oog. Maar er is nog veel zuivering in Afghanistan nodig voor dit land in zijn eigen ware Kracht en Zielsenergie kan komen. Wanneer dit gebeurt zal het indrukwekkend zijn en zullen er nieuwe Gouden Steden gevormd worden die de wereld beÔnvloeden.

Elke persoon die zijn Derde Oog opent of zuivert, zal een invloed hebben op wat er in Afghanistan gebeurt, want er is geen afscheiding. Wanneer de mensen ontwaken en hun verlichting naar voren brengen, zullen de planetaire chakra's waarmee ze verbonden zijn, ook geopend, gezuiverd en wakker geschud moeten worden.

In mijn boek '2012 en VerderĒ geef ik informatie over de voorspelling van wat er over de hele wereld gaat gebeuren: het weer, de klimaattoestand, economische- en politieke situaties en ook wat er met de mensen in de 5de dimensie gaat gebeuren.

Ten eerste de zuivering van de Planeet. In die overgangsperiode van 20 jaar tussen 2012 en 2032, zal elke duistere plaats op de planeet gezuiverd worden. Daarom is het zo belangrijk dat de mensen hun eigen 12 chakra's openen om het Bronlicht via hun naar de Aarde te brengen en haar te zuiveren waar ze ook gaan. Wanneer je dit doet, zul je automatisch ondervinden dat je naar verschillende gebieden gestuurd wordt, zodat jouw Licht doorkomt en dat gebied begint te zuiveren. Hoe meer mensen dit doen, hoe gemakkelijker de overgang voor iedereen zal zijn. Dus worden de mensen opgeroepen om zich te zuiveren en spiritueel te groeien. Niet enkel voor zichzelf en hun eigen zielsreis, maar nu op dit moment voor de hele planeet.

We erkennen dat sommige plaatsen natuurlijk een beetje meer gezuiverd worden omdat ze heel wat meer duisternis dragen, zoals bijvoorbeeld Irak, dat een zeer duistere plaats is. Waar vroeger MesopotamiŽ was en de poort van MesopotamiŽ zich opent, zal er enorm veel Licht en wijsheid opkomen. Elk duister deel van de wereld gaat door een reis om ons in het Licht te houden.

In Rusland bijvoorbeeld, openen zich 5 grote kosmische poorten. Deze zullen enorm invloedrijk zijn om het Russische volk te openen. Er zal veel overstroming in Rusland zijn wanneer sneeuw en ijs beginnen te smelten. Dit maakt deel uit van de zuivering. Dit betekent ook dat ze onze hulp nodig zullen hebben. Zodra ze zich voor deze hulp openen - en dit is van toepassing op alle landen in de wereld - zodra ze zich voor internationale hulp openen en niet enkel de verschillen zien, maar dat we van binnen allemaal hetzelfde zijn, zal er een grote helende verschuiving op de planeet komen. Het zal fantastisch zijn om hier aanwezig te zijn! Er liggen zoveel kansen voor ons, zolang we het allen als een kans en een les behandelen.

China is bijvoorbeeld een heel groot land dat het Westen niet vertrouwt. Ze vinden het Westen niet spiritueel, dus is er een kloof tussen ons. Wanneer het Licht in 2012 binnenkomt, zullen velen zich paranormaal openen. Dit betekent natuurlijk dat ze elementalen en engelen zullen zien. Ze zullen de geestelijke wereld zien van degenen die zijn overgegaan. Ze zullen bewust beginnen te worden dat er andere dimensies om ons heen zijn en wanneer dit gebeurt, zullen ze vragen hebben. Dit zal een diepgaande verschuiving teweegbrengen. Tegen 2022 zullen ze Tibet loslaten. Tibet zal weer in zijn eigen zuivere kracht komen, maar dan anders. Vroeger was het heel afgesloten en hield het zijn wijsheid vast. Deze keer zal Tibet, wanneer het bevrijd wordt, zijn wijsheid aan iedereen in de hele wereld verspreiden,. Dus in '2012 en verder' geef ik informatie over de verschillende landen en wat daar zal gebeuren.

De meeste mensen willen ook iets weten over de economische verschuivingen. Op dit ogenblik wordt alles door elkaar geschud omdat de frequentie van bijvoorbeeld banken en ondernemingen niet langer overeenstemmen met de hogere frequenties van de planeet. Ze bevinden zich hier beneden en ze moeten hoger gaan. Wat er nu gebeurt, is dat mensen ontslagen worden omdat hun ziel heeft besloten dat ze uit een baan moeten stappen die hun ziel niet tevreden stelt en ze moeten beginnen zoeken naar iets op een hogere frequentie. Veel mensen gaan door een vreselijk slechte tijd, met allemaal lastige problemen en angsten omdat hun ziel hen heeft opgelegd dat ze nu verder moeten gaan.

De banken, economische financiŽle huizen en grote ondernemingen werken bijvoorbeeld allemaal op de lagere frequenties en dit kan niet zo blijven doorgaan. Het lijkt helaas alsof ze op een rottende boomstam zitten en er allemaal van afgevallen zijn. En wat doen ze? Ze zoeken naar een andere rotte boomstam om op te staan en proberen er weer op te klimmen. En terwijl ze dit doen, zullen ze er natuurlijk weer vanaf vallen. Uiteindelijk zal de wereld zich begeven naar eerlijke handel, gelijkheid, rechtvaardigheid en dingen voor het hoogste goed doen.

Dit proces zal gedurende de volgende 20 jaar plaatsvinden. De mammoetondernemingen die niet afgestemd zijn op de hogere energieŽn, zullen ineenklappen. De ondernemingen en mensen die voor de natuur, dieren en voor het hoogste goed van de mensheid werken, zullen het goed doen. Er is veel ruimte voor de nieuwe overvloed die binnenkomt.

In 2032 komt de volgende verschuiving, weer een fantastische tijd. Nadien zal er veel minder behoefte aan geld zijn tot de mensen het niet langer nodig hebben. Dan zal er ruilhandel komen. Veel landen die hun economie hebben opgebouwd op geld en export zullen alles opnieuw moeten bekijken. De reden hiervoor is dat vele mensen eerder spirituele verrijking dan financiŽle beloning zullen zoeken. Het hele paradigma zal veranderd zijn.

Economisch gezien zal het voor vele mensen moeilijk zijn, maar verhoog je frequentie, open jezelf voor waar overvloedbewustzijn, dat een eigenschap van het Derde Oog is en je zult ondervinden dat de dingen o.k. zijn.

Er komen nu veel engelen binnen om ons te helpen. Er zijn hier meer engelen dan ooit tevoren. Verder zijn er ook meer engelen van hogere frequenties die ons helpen. De Eenhoorns helpen ons ook. Mijn recent boek 'The Wonder of Unicorns' helpt je om je met ze te verbinden. Maar ik moet jullie iets fantastisch en wonderbaarlijk vertellen. De Eenhoorns zijn het zuiverste van het zuiverste. Het zijn ongelooflijke wezens van Licht en ze zijn nu hier op zoek naar mensen die een visie boven zichzelf hebben. Die hun gemeenschap of de wereld willen helpen. Andere mensen helpen. Het Licht boven hun hoofd gaat aan en de Eenhoorns zien dit, verbinden zich met ze en geven hen de kracht en de moed, de visie, de waardigheid en het charisma om hun visies naar voren te halen en te volbrengen.

De Eenhoorns hebben beloofd dat wanneer je met een open hart naar een Eenhoorn orb (lichtbol) kijkt, ze een sluier van illusie van je Derde Oog zullen verwijderen en bij je zullen blijven. Ze zullen de sluiers van illusie die je verlichting blokkeren verder verwijderen tot je in dit leven de volledige verlichting bereikt. Ik leg alles hierover uit in '2012 and Beyond', wat elk van de individuele sluiers is en hoe je jezelf kunt helpen in dit proces, evenals het werken met de Eenhoorns.

Er staan Eenhoorn orbs in mijn boeken 'Enlightenment through Orbs' en 'Ascension through Orbs'. Een orb is een lichtlichaam van een wezen van de Spirituele HiŽrarchie en zij drukken zich nu vooral uit op digitale camera's. Wanneer ze dit doen ontvang je een boodschap of een download van energie, of een universele verbinding, of iets wat belangrijk voor je is, zodat er iets in je bewustzijn verandert. Wanneer je je bijvoorbeeld met een open hart met de Eenhoornorbs verbindt, werken ze met verlichting en zuivering, en helpen ze je om je met je zielsenergie te verbinden. Wanneer je je bijvoorbeeld met aartsengel GabriŽl verbindt, ontvang je zuivering en een verbinding met je zielswijsheid. Ik heb ook nog een orb van 'Ascensie via Orbs', van de aartsengel Phaelia die verantwoordelijk is voor de dieren. Hier is een prachtige goudgele kleur en als hij krachtig dichterbij komt om een dier te helpen, wordt hij bijna wit. Aartsengel Phaelia komt nu dichter bij de mensen om hen te helpen zich te openen en zich met de dieren te verbinden. Om te erkennen dat de dieren hier voor hun eigen zielsreis zijn en dat zij net als wij ascenderen, en zich alle naar het Licht bewegen. In feite zijn zoveel dieren zoveel meer ontwikkeld dan we beseffen. Vele ervan zijn veel meer ontwikkeld dan mensen.

Aartsengel Phaelia vertelt ons ook dat als wij zouden beseffen hoeveel de dieren van ons houden, ons helpen, ons healing geven en met ons samenwerken, wij erg verrast zouden zijn. Wanneer je beseft hoe belangrijk dieren zijn en ze liefhebt, eerbiedigt en respecteert, dan versnelt dit je persoonlijke Verlichting en je Ascensie. Beseffen hoe belangrijk ze zijn en je van hart tot hart met ze verbinden, is een van de schakels die je Goddelijke gaven en talenten in werking stelt.

Ik heb de schakels om de wijsheid van Atlantis terug te brengen op een rij gezet in '2012 and Beyond'. Een ervan is het werken met de Eenhoornorbs en er staat een foto hiervan in '2012 and Beyond'. Werk ermee met een open hart zodat je kunt beginnen je naar de Verlichting te begeven. Verlichting gaat erom in een verruimd bewustzijn te zijn. Hoe meer je verlicht wordt, hoe meer je je bewust wordt van Al Dat Is. Het is een staat van pure verruiming tot je bewustzijn Al Dat Is omvat.

Ik heb het gehad over de zuivering van de planeet die via Moeder Aarde gaat plaatsvinden via overstromingen, orkanen, brand en aardbevingen en alle natuurlijke middelen om de planeet te zuiveren. Ik heb gesproken over de verschuivende economie en het belang om ons bewustzijn te verhogen, en ons te openen voor overvloedbewustzijn. Zo ben ik bij het onderwerp van de Eenhoorns gekomen en hun hulp aan ons om tot Verlichting te komen, omdat overvloedbewustzijn een eigenschap van het Derde Oog is, een kenmerk van Verlichting. Het gaat erom te erkennen dat het Universum aan al je behoeften tegemoet komt en te weten dat je het verdient. Het gaat erom volledige klaarheid van geest te hebben, zodat je je gedachten focust op wat je wilt voor het hoogste goed. Zodat je gedachten zich volledig in de 5de dimensie bevinden en de kracht van Goddelijke helderheid achter zich hebben, dan kun je manifesteren en naar je toe brengen wat je nodig hebt, maar het is voor het hoogste goed van de planeet en het hoogste goed voor jezelf.

Nu de olie uitgeput raakt, dat is een van de eerste dingen die gaan gebeuren, en we zijn dichter bij de uitputting van de olie dan we beseffen, zullen we sneller op ecologische manieren naar oplossingen gaan zoeken voor het gebruik van energie en vervoer. Er zal een probleem om te reizen zijn. Er zullen minder en duurdere vliegreizen zijn. Meer mensen zullen met de trein reizen en zelfs op hun fiets springen.

Ik heb deze morgen voor het eerst in jaren op de mijn fiets gezeten, omdat ik denk dat het belangrijk is om deze dingen te doen. Meer wandelen, meer fietsen en je voor te bereiden op de manier waarop we reizen. Ook al wordt reizen in de volgende 20 jaar moeilijker; het zal ook gemakkelijker worden. Want wanneer landen elkaar beginnen te vertrouwen, zullen de internationale grenzen afnemen en zal het gemakkelijker worden om van land tot land te reizen. En omdat het voor de mensen moeilijker zal zijn om rond te trekken, omdat de grote mammoetontondernemingen en supermarktketens in elkaar vallen. Aangezien het volledig absurd is om appelen van het ene einde van de wereld naar het andere te brengen en voedsel overal naar toe te vliegen, zal iedereen wanneer het te duur wordt en niet langer haalbaar is, zijn eigen voedsel telen.

De mensen zullen in veel kleinere gemeenschappen samenkomen en 5-dimensionale gemeenschappen zullen op een heel andere manier werken dan nu. De mensen zullen voor het hoogste goed van iedereen in de gemeenschap werken en meer dan dat. Ze zullen op een organische manier hun eigen voedsel telen en natuurlijke hulpmiddelen gebruiken. De mensen zullen veel gezonder zijn. Ze zullen beginnen hun kracht in eigen handen te nemen en ďneeĒ zeggen tegen genetisch gemanipuleerde producten. ďNeeĒ tegen veel dingen die naar voren beginnen te komen in onze 'Big Brother' omgeving. Dit alles zal beginnen op te lossen en verdwijnen wanneer de mensen hun individuele kracht beginnen op te eisen. Het wordt natuurlijk tijd dat de mensen dit nu beginnen te doen. Maar wanneer de structuren zich beginnen op te lossen, zal dit automatisch gebeuren.

De 5-dimensionale gemeenschappen zullen veel gelukkigere plaatsen zijn, omdat de mensen doen wat ze willen doen. De kinderen zullen bijvoorbeeld naar scholen gaan die ontworpen zijn voor het hoogste goed van kinderen. Niet zoals ze nu zijn, wat heel dikwijls voor het hoogste goed van volwassenen is. Zo gaan kinderen beginnen op te groeien met meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfrespect. Leren doen wat hun ziel blij maakt zodat ze niet beÔnvloed worden door de maatschappij. Ze zullen keuzes maken om de juiste redenen. Er zullen meer en meer Sterrenkinderen binnenkomen. In de huidige voorspelling zal tegen 2030 17 % van de baby's geboren worden met hun 12 DNA-strengen in werking. Dit zouden er meer kunnen zijn als er voldoende hooggefrequenteerde volwassenen zijn die ze kunnen dragen en voor ze kunnen zorgen. Dit is mogelijk wanneer meer en meer mensen hun 12 chakra's binnenbrengen en 5-dimensionele energie binnenlaten.

Na 2032 zullen de dingen weer verschuiven. Sommige van de 5-dimensionale gemeenschappen waarover ik sprak, zullen nieuwe Gouden Steden worden. Ze zullen als een Feniks uit de as rijzen. Ze worden Gouden Steden genoemd omdat ze een gouden energie hebben. Ze zullen niet zijn zoals we het ons nu voorstellen. Tegen die tijd zullen we een spirituele technologie hebben die onze huidige voorstelling te boven gaat, net als in het Gouden Atlantis, maar op een nog hoger niveau, 11:11 als je je dit herinnert. Deze steden zullen uit geheel ecologisch materiaal gebouwd worden, wat we ons nu nog niet kunnen voorstellen. Ze zullen gebouwd worden voor kleur en licht, en op Goddelijke Vrouwelijke principes. Het zullen geen beheerste, vierkantige mannelijke gebouwen zijn. Alles zal gewelfd en rond zijn, omdat ze op die manier gemakkelijk gebouwd kunnen worden met het geperste plantmateriaal dat men tegen dan zullen kunnen creŽren, manifesteren en voorbereiden.

In deze steden zal iedereen natuurlijk voor het hoogste goed werken en delen. De mensen zullen samenkomen in groepen van gelijkgestemden. Als je bijvoorbeeld een muzikant bent, zullen er een of meerdere hallen zijn waar muziekinstrumenten achtergelaten worden zodat iedereen ze kan gebruiken. De mensen zullen er regelmatig samenkomen om samen harmonieuze muziek te maken. Er zal transport zijn - ik kan het haast geen voertuigen noemen - die voor iedereen beschikbaar zijn. Iets wat ik bijzonder leuk vind, is het feit dat de mensen kleine minihelikopters zullen hebben. Iets dat je aan je tas vastbindt en als vervoer kunt gebruiken. Er zal tegen 2050 natuurlijk ook reuzentransport zijn die tegen onvoorstelbare snelheid reist en de wereld weer kan openen.

We zullen natuurlijk ook weer de ruimte gaan verkennen. Maar deze keer zal het anders zijn omdat we met de juiste houding zullen gaan. De ruimteverkenning werd tegengehouden vanwege de houding van de mensen op Aarde die dit deden. De competitie, de wens om de ruimte te veroveren. Wanneer we vertrekken vanuit het standpunt om het prachtige Universum te ontdekken, kunnen we slagen. Een van de dingen die ons vooruit zal brengen, is dat bepaalde landen zich zullen openen voor de wijsheid van buitenaardsen. Ze gaan zich openen voor de wijsheid van Sirius, Orion, de Pleiaden en vele andere planeten. Luisteren naar wat ze ons te leren hebben en het gebruiken.

AustraliŽ gaat bijvoorbeeld dramatisch verschuiven en een heel moeilijke tijd hebben wanneer rond 2017 de extreme weersomstandigheden beginnen. Het gaat veel heter zijn, branden en overstromingen en grote delen van het land zullen onbewoonbaar worden. Wanneer de grote poort van Uluru zich opent en de wijsheid van LemuriŽ terugkeert, zal AustraliŽ weer een welkomstpoort voor de planeet worden en zullen er UFO's landen en zal de wijsheid die zij brengen niet enkel geaccepteerd worden, maar zullen de AustraliŽrs het op een echte 5-dimensionale manier vrijelijk met de wereld delen. Dit zal ook op veel andere plaatsen gebeuren. Nieuw-Zeeland is al een plaats waar ruimteschepen binnenkomen. Toen ik er op vakantie was, heb ik een moederschip gezien en verschillende kleinere ruimteschepen. Dus wist ik dat het een heel speciale en zuivere plaats was.

Zwitserland is niet bepaald een UFO-centrum, maar het heeft een enorme zuiverheid in de bergen. Deze gebieden zijn gezuiverd en klaar voor 5-dimensionele gemeenschappen. Maar wat Zwitserland tegenhoudt, is de Hadron Collider (grote deeltjesversneller) die al schade richt aan de planeet en het feit dat ze zwartgeld in hun banksysteem bewaren. Deze dingen zullen onvermijdelijk gezuiverd worden tijdens de zuivering van de planeet.

Engeland heeft 2 spirituele chakra's en een kosmische poort. Londen is zoals ik al eerder zei de Aardester van de planeet. Waarom ik het over de Aardester heb? Aan het einde van Atlantis was de kundalini van de planeet mannelijk en werd het naar de Himalaya gebracht onder de hoede van Sanat Kumara in de Gobi-woestijn. Recentelijk is de kundalini ter voorbereiding van 2012 naar Guatemala in Zuid-Amerika verhuisd onder de leiding van aartsengel Sandalphon, waar het een vrouwelijke energie is geworden. Dus wanneer de kundalini in 2012 opstijgt, brengt dit het Goddelijke Vrouwelijke binnen. Dit zal de prachtige Vrouwelijke energie meebrengen waarop we zolang gewacht hebben. Steeds meer mensen accepteren dit nu: ze openen hun hart, worden meevoelender en liefdevol en bezitten meer wijsheid.

In 2012 is een van de andere dingen die gaat plaatsvinden, wanneer de kundalini opstijgt, de verbinding met bepaalde sterren die de piramides doet ontwaken. Aan het einde van Atlantis namen 6 van de priesters en priesteressen de Codes, Sleutels en Informatie voor het bouwen van de kosmische piramides met zich mee. We weten het van 2 piramides, die van de Maya's en de Egyptenaren, en herkennen dat deze in 2012 zullen ontwaken en zich zullen verbinden met de sterren waar zij op afgestemd zijn, die de wijsheid naar voren zullen brengen. Er waren 4 andere die helemaal vernietigd werden. Deze bevonden zich in Griekenland, Tibet, MesopotamiŽ en Peru. En ook al zijn ze weggevaagd en is er geen zichtbaar teken van ze overgebleven, bewaren ze nog steeds de oude sleutels en codes in de aarde waar ze zich bevonden, genoeg om het licht van de sterren binnen te brengen met welke ze verbonden zijn. Dus zullen we 6 piramides op de wereld hebben die zich openen en de Goddelijke sterrenverbindingen maken die dit Licht naar ons allen uitstralen. Zoals ik al zei, is dit de meest fantastische tijd waarin we ooit geleefd hebben in de gehele geschiedenis van de planeet en we moeten ons echt openen, onze harten en ons voorbereiden om het te accepteren.

Een van de dingen die je kunt doen is de Eenhoorns vragen om 's nachts met je te werken om je te helpen je 12 chakra's voor te bereiden en tegelijkertijd de engelen vragen om de perfecte klanken voor deze chakra's over je te zingen gedurende je slaaptijd.

Nog iets dat ik wou vertellen, is dat de engelen me hebben gevraagd om een boek te schrijven over ware engelenverhalen. Dus als je er een hebt, stuur het naar stories@dianacooper.com. Stuur ook je orbs naar orbs@dianacooper.com. We kiezen een selectie voor de website www.dianacooper.com en dan schrijven we er wat uitleg bij zodat je begint te leren over orbs en je eigen orbs interpreteert. Zelfs meer dan je uit de boeken kunt leren.

Vragen

Welke rol spelen graancirkels?
Ik beantwoord deze vragen in '2012 and BeyondĒ. Zoals ik het begrijp zijn de graancirkels daar geplaatst door de engelen van communicatie en komen ze binnen via Machu Pichu in Peru onder de leiding van Commander Ashtar. Ze zijn natuurlijk naar ons gestuurd voor ons Ontwaken. Velen komen binnen in het Westen van het land en anderen in verschillende delen van de wereld, maar velen ervan komen naar het Westen van Engeland omdat dit een grote ontvangstpoort was en deze wordt weer actief.

De boodschappen zijn allemaal symbolen die ons bewustzijn doen ontwaken en geven ons de oplossing voor nieuwe vragen en dingen, maar ze zijn anders dan de lichtbollen die het lichtlichaam zijn van de engelen en de spirituele hiŽrarchie. De graancirkels bevatten eigenlijk sleutels en codes om ons te openen.

Is er leven op andere planeten en heb je er contact mee?
Ja, natuurlijk is er leven op andere planeten. Ze bevinden zich op een andere frequentie dan wij, ze leven in andere dimensies. Velen van ze hebben geen lichaam zoals wij. Kunnen wij contact met ze maken? Natuurlijk, kunnen we dat. Ik heb orbs die wezens van de Pleiades, Sirius en allerlei planeten zijn. In 'Ascension through orbs' staat er een fascinerende orb van wezens van Orion die verzameld werden door Serafim om ze weer naar huis te brengen. Toen ik dit zag dacht ik ďlieve hemel, dit is buitengewoon!Ē Je kunt de wezens binnen de orbs zien. Heb ik er contact mee? Ja, soms communiceer ik met Commander Ashtar van het Intergalactisch Commando. Ik communiceer vanzelfsprekend met verschillende aartsengelen en andere wezens die niet noodzakelijk van andere planeten komen, maar vele zijn dit wel. Ze zijn zeer verbonden en komen door van andere planeten. Zoals veel andere mensen werk ik 's nachts en ga ik gedurende mijn slaap naar andere planeten, ook om me te verbinden met die wezens die ons leren over intergalactische communicatie.

Serafina die een Serafim is, heeft een poort boven de sterrenpoortdoorgang die zich recht hierboven bevindt. Ze heeft een poort die er boven ligt, het bevindt zich in een andere dimensie, en je kunt er naartoe gaan en opleiding krijgen om een ambassadeur voor andere planeten te zijn. Dat is indrukwekkend. Ze werkt ook met de universele engel ColputaliŽl. Zij helpen om de kosmische stroom op de juiste plaats te krijgen zodat de Aarde haar volledige Ascensie kan maken.

Kan ik de rol van soulmates uitleggen?
Mensen verwarren soulmates met tweelingvlammen. Een zielsmaat is iemand die op dezelfde zielsvibratie en frequentie met je staat. Je kunt er vele hebben. Je kunt er hebben van beide geslachten. Je tweelingvlam is het andere deel van je Goddelijke Vonk toen het zich in twee deelde. Dat is het andere deel van jezelf en we zoeken voortdurend naar dat andere deel van onszelf. Mijn tweelingvlam is bijvoorbeeld nooit geÔncarneerd, dus zal ik hem nooit in een fysiek lichaam ontmoeten. Maar er zijn veel zielsmaten met wie ik me kan verbinden die zich op mijn frequentie bevinden.

Wat is de rol van spirituele meesters en avatars die naar de Aarde komen?
Het is hun rol om een hoog frequentieel licht vast te houden en ons te onderrichten. Vaak komt de les via de aura. Met andere woorden, je krijgt het niet verbaal, maar gewoon via je energie. Er is een harmonische transfer van energie, je ontvangt het en het verschuift iets. Als iemand eraan gewerkt heeft om vrede in zichzelf te bewerkstelligen, draagt hij de sleutels van vrede in zich. Wanneer hij in een ruimte komt, zullen de sleutels uit deze aura de mensen met vrede aanraken en hun goed doen voelen. De spirituele meesters doen dit op een veel hoger niveau.

Wat is de aura en zie je ze bij anderen?
De aura is het elektromagnetische veld om je heen. Elke gedachte en emotie die je hebt, heeft een kleur en straalt naar buiten als je aura. Als je hoog geŽvalueerd bent en met de engelen werkt kun je een gouden aura hebben. Als je gedachten chaotisch zijn en je bezorgd bent, kan je aura rood of gebroken zijn. De meeste mensen kunnen geen aura's zien, maar kunnen haar wel voelen. We kunnen allen voelen wat er aan de hand is met andere mensen en zeggen: ďik hou niet van hun vibratieĒ. We voelen hun aura. Zie ik ze zelf? Soms ja, maar meestal niet. Soms zijn ze zo duidelijk dat je ze haast niet kunt missen.

Waarom zijn er zoveel graancirkels in Wiltshire?
Dit heb ik uitgelegd. Avebury was vroeger de grootste ontvangstpoort voor UFO's op de planeet. Wij verwelkomden er wezens uit alle Universa. De kracht werd in twee gedeeld door een weg en de dingen veranderden. Momenteel is het niet meer operationeel op deze manier. Maar dit hele uitgebreide gebied wordt weer voor dat doel geopend. Dat is de reden waarom de Graancirkels hier verschijnen. Het heeft ook gedeeltelijk te maken met het feit dat het klaar is en afgestemd, zodat ze er kunnen komen.

Uit welke dichtheid komt spirituele muziek en wat is er van harpmuziek?
Er is een grote meester die uit een ander Universum komt en zijn naam is Fecorm. Hij heeft muziek van alle Universa en elke cultuur van hier bestudeerd en geaccepteerd. Hij komt uit een heel hoge dimensie, maar hij werkt nu met mensen op de Aarde die geÔnteresseerd zijn in muziek voor healing. Hij brengt het beneden naar de dimensies, naar de 5de dimensie waar hij het kan. Harp muziek hangt soms af van de manier waarop het gespeeld wordt, maar het is een heel engelachtig geluid en heeft een heel spirituele verbinding met harpmuziek.

Kan ik iets over de Diana Cooper school vertellen?
Ik ben er 7 jaar geleden mee begonnen. Het is een organisatie zonder winst en we leiden mensen op om les te geven over engelen, ascensie, transformatie en Atlantis. Volgend jaar brengen we nog meer cursussen. We hebben 500 leraren over de hele wereld, maar het was fascinerend omdat ik de school oprichtte en alle lessen gaf, maar moest echt andere dingen doen dan alleen de school, omdat het heel wat tijd en energie kostte. Dus mediteerde ik wat het hoogste goed was om te doen en toen besefte ik dat ik het moest overhandigen aan de leraren. Dat is de 5-dimensionale manier. Dus overhandigde ik de school aan de leraren en ze namen het aan op de meest fantastische manier en maakten er iets ongelooflijks van. Ik ben er natuurlijk nauw bij betrokken en nog steeds het hoofd. Ik heb het voor het zeggen bij de beslissingen, maar we proberen het met consensus te doen en voor het hoogste goed. Daar denken wij altijd aan. Zo onderrichten we en verspreiden het Licht over de wereld, en het is steeds blijven groeien. Ik hou er geen profijt van, niemand houdt profijt van de school, ook al betalen de mensen voor de cursussen. We hebben ook geen fysiek gebouw.

Wat is mijn advies i.v.m correcte voeding voor de toekomst? Ik moet toegeven dat ik chocolade eet. Maar de mensen gaan hun eigen voedsel telen. Er zal een grotere nadruk gelegd worden op het eten van lichte groenten en noten. Er zullen nog steeds mensen zijn die niet vegetarisch kunnen zijn. Ze zullen een beetje vlees eten, maar het zal met de toelating van de dieren zijn en ook met de dieren samen te werken voor hun hoogste begrip. Het klinkt gek, het is zoals de Noord-Amerikaanse Indianen een dier namen, het zegenden en vroegen of het naar voren wou stappen. Ik denk dat heel wat mensen gewoon groenten en licht voedsel zullen eten, omdat de frequentie dit zal ondersteunen.

Wat is mijn volgende project ivm reizen en boeken?
Ik heb een volgeboekt programma. Ik ga dit jaar naar Zwitserland, Amerika, Wenen en naar veel plaatsen in Engeland. Het staat allemaal op mijn website. Volgend jaar staat er nog niets op. Op dit ogenblik ben ik niet aan een boek bezig. Maar er staan verschillende op de lijst. Mijn gids wil dat ik een boek schrijf met Kathy Crosswell over de Sleutels naar het Universum. Ook een boek over de ware engelenverhalen en alle opbrengsten van dat boek gaan naar de school. Als je een engelenverhaal hebt, stuur het dan naar stories@dianacooper.com en dan kunnen we dit in het boek zetten.

Heb ik enige ervaring met het gebruik van essentiŽle oliŽn voor onze ontwikkeling?
Nee, heb ik niet. Ik gebruik ze en denk dat ze belangrijk zijn, en een van de healingmethodes voor de toekomst, maar ik heb hier niet veel persoonlijke ervaring mee.

Welk persoonlijk advies heb je voor ons?
Neem elke dag wat tijd voor jezelf en vraag de engelen om je te allen tijde te helpen om te doen en te zeggen wat voor het hoogste goed is. Als je dit doet en dit altijd onthoudt, zal je leven zich zů transformeren en openen, en je zult groot geluk vinden.

- Vertaling : Ulla Mertens -

Website: www.dianacooper.com