2010 en verder

(Image: Gallery Danielle Marie Hewitt)


Uriel

Voorspellingen voor 2010

door Jennifer Hoffman

2009 was een jaar van afsluiten en beŽindigen. Om het even wat we sinds 2000 en daarvoor niet afgewerkt hadden, we kregen de gelegenheid om te beslissen om het dit jaar af te maken. En wat een jaar het was. Als we dachten dat de vorige jaren de spoken uit de kast hebben gehaald, werden we in 2009 zeker verrast. Alles wat bijdraagt aan de dichtheid van de derde dimensie werd aan het licht gebracht, en er is nog meer op komst in 2010. De energetische trilling van de aarde is nu hoog genoeg zodat alle steun uit deze dichte energieŽn is verwijderd. Ze kunnen nog steeds actief zijn, maar ze hebben weinig energie die ze ondersteunt.

Een Tijd om Keuzes te maken

Dit is de tijd om te beslissen of we op het ascensiepad van uitbreiding en nieuwe avonturen of van heling en beperkingen blijven. Er is geen dwang om te kiezen, behalve wat we op ons nemen. Wanneer we de dichte energieŽn loslaten, laten we ook alles los wat met hen verbonden is. Dit is het 'einde van de wereld' die voorspeld werd, maar het is geen fysiek einde van de wereld, slechts een einde aan het leven in de drie dimensionale beperking.

Iedereen moet deze keuzes maken en ze worden ons elke dag aangeboden, in alle situaties. Elke keuze voor een hogere dimensie laat alle aspecten van de lagere dimensie los. Het zal moeilijk zijn om dierbaren te zien die niet hetzelfde pad als wij kunnen kiezen, maar iedereen is soeverein in zijn leven en dit zal dit jaar een krachtig thema zijn. We zullen opgeroepen worden om anderen acceptatie te bieden en van hun pad verwijderd worden, of anders teruggebracht worden naar hun helende reis.

Nieuwe Portalen en Energiegolven

Er zullen in 2010 zes nieuwe portalen zijn die energiegolven met zich meebrengen, dit zijn grote verschuivingen in de energetische vibraties op aarde. Deze energetische verschuivingen zullen geconcentreerd worden op plaatsen waar ze het meest nodig zijn, maar ze zullen door iedereen gevoeld worden. Vanaf dit moment, zullen de grootste verschuivingen op AziŽ, Afrika, delen van West-Europa en het meest oostelijke deel van Oost-Europa gericht zijn. Deze gebieden dragen grote hoeveelheden karmische energie, bewaren veel duistere geheimen en dit alles zal in het komende jaar en tegen 2012 aan het licht komen. Sommige van deze verschuivingen zullen resulteren in aardeveranderingen zoals aardbevingen, krachtige stormen met zware regenval en overstromingen, veranderingen in temperatuur en ongewone weersomstandigheden. Het doel van deze verschuivingen is de energieŽn weer in evenwicht te brengen en de meest rampzalige ervan kunnen vermeden worden als de mensen leren zich te verbinden en samen te werken. Het zijn boodschappen om tolerantie te leren, te helen, te leren om elkaar te accepteren. †

De nieuwe portalen zullen zich de volgende maanden voordoen:

Februari is een krachtige actiemaand na de rust en healing van januari. Het is een tijd om duidelijk te zijn over wat je wilt. Hoewel de mogelijkheden om actie te ondernemen nog niet volledig aanwezig kunnen zijn, is het zeker tijd om voorbereid te zijn met een duidelijke intentie en focus.

Maart is een tijd voor moed, omdat er veel moed nodig zal zijn voor degenen die weten dat ze niet langer kunnen doorgaan op de weg waarop ze zich bevinden, maar die nog niet besloten hebben hoe ze dit veranderen. Zodra de keuze voor verandering is gemaakt, zal de verschuiving de verbinding met alle beperkingen loslaten en wordt het pad naar verandering geopend en vrijgemaakt.

Het portaal van juni is rustiger en kalmer en de verschuiving tussen degenen die hun werk hebben gedaan en degenen die nog moeten beseffen dat dit hun doel is. Op dit tijdstip zal er een merkbaar verschil zijn tussen degenen die hun helend werk hebben afgerond en degenen die nog niet gedaan hebben.

Het portaal van september is een verschuiving naar de nieuwe energieŽn van 2011. Hoewel 2010 nog niet voltooid is, zullen velen klaar zijn om verder te gaan naar de hogere dimensies. En dit portaal zal hen in staat stellen om dit te doen, niet door de planeet te verlaten, hoewel dit een keuze is die sommigen zullen maken, maar door volledig uit de derde dimensionale energieŽn te verschuiven.

Het portaal van november brengt zowel vrede als chaos. Dit is het begin van de portalen die de derde dimensie sluiten, dus kan het zijn dat het niet gevoeld wordt door degenen die reeds uit die energie verschoven zijn.

Het portaal van december is een laatste zuivering voor dit jaar. Het kan gemengde gevoelens oproepen, van opluchting tot angst en desinteresse, afhankelijk van waar men zich op het pad bevindt. Alle energieŽn van 2010 zijn gericht op het loskoppelen van de drie dimensionale aspecten en degenen die deze verschuiving met desinteresse voelen zijn degenen die geen behoefte hebben om eraan herinnerd te worden dat het tijd is om los te koppelen. Dit portaal lanceert nieuwe energieŽn voor 2011 die op de 5de en 7de dimensionale energieŽn gefocust zullen worden.

Nieuwe partnerschappen

Veel mensen hebben in 2009 partnerschappen verlaten, zowel romantische als andere en een aantal anderen hebben in dat jaar nieuwe partners gevonden. In 2010 zullen er meer mensen zijn die partners gaan vinden, omdat het zuiveringswerk dat nodig was voor partnerschappen die resoneren met een hogere energie dan die van de derde dimensie, voltooid is. Twee dingen bepalen of dit kan gebeuren: openstaan voor een relatie die gebaseerd is op een hogere energie en bereid zijn om een partner te ontvangen.

Het Jaar van Wonderen en Zegeningen

Terwijl de derde dimensie aan kracht verliest, wordt ze vervangen door dimensies die op een hogere trilling resoneren. Sinds eonen van tijd resoneerde het grootste deel van de mensheid met een enkele dimensie. Op dit moment bewegen degenen die uit de derde dimensie verschuiven zich naar tal van andere dimensies, waardoor ze deze energieŽn in de vibrationele matrix van de aarde brengen. Dit laat toe dat er wonderen en zegeningen plaatsvinden, omdat de beperkingen die deel uitmaken van de drie dimensionale energie losgelaten worden en de mogelijkheden uit de hogere dimensies beschikbaar worden. Dit is een tijd van krachtige manifestatie - vraag wat je wilt en weet dat het naar je toe zal komen op de hoogste en beste manier mogelijk manier.

Een gelukkig 2010 en ik wens ieder van jullie de zegeningen van je hartewensen en een overvloedig, blij, wonderbaarlijk jaar.

Vele zegeningen

Jennifer Hoffman en Aartsengel UriŽl

- Vertaling: Ulla Mertens -

http://users.telenet.be/freesoaring_eagle/indexned.htm

Copyright © 2010 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.   


   Klik Hier voor Uriel Heals (engels)