Allerlei

(Photo: Ajna - Elizabeth Zaikowski)





Ascensie : Je zich Ontwikkelend 6de Zintuig

door Kahu Fred Sterling

V: Zou je commentaar over het 6de zintuig kunnen geven dat zich begint te ontwikkelen wanneer iemand aan het ascensieproces begint?

KAHU: Op een gegeven ogenblik, wanneer je in de richting van je eigen ver-lichting werkt, zeg je, "Ik wil verlicht worden. Ik wil liefde ontdekken." Deze woorden zijn clichés. Niemand wil ze horen. Je moet ver-licht worden en je moet liefde ontdekken. Ik hou van het woord ver-licht omdat het betekent met het licht van de liefde gevuld te worden. Er is dat mystiek denken over ver-lichting dat suggereert dat je een of ander magisch besef moet ontwikkelen om het 6de zintuig te ontwikkelen of om helderziend of healer, of wat dan ook te zijn. Wat als dat niet zo is, mijn vrienden? Wat als het de eenvoud van je 5 zintuigen als één weven is?

Meester Kirael zei dat wanneer je een mooie waarheid verteld, het is alsof je het in je mond kunt proeven. Ook zegt hij dat wanneer je niet de waarheid spreekt, het bijna is alsof je een bittere smaak in je mond voelt. Ik hou ervan te denken dat we een duidelijker begrip krijgen dat er een deel van onze werkelijkheid is die deze 5 zintuigen - gevoel, reuk, zicht, smaak en gehoor - kan nemen en ze samentrekken en het 6de zintuig creëren. Wanneer je de 5 zintuigen samentrekt creëert het automatisch een patroon en dat patroon wordt het 6de zintuig. In letterlijk opzicht is er geen magie voor deze kunst van het 6de zintuig. De magie, als ze er is, ligt in het patroon omdat de enige manier om het patroon binnen te treden liefde is.

Als je wilt leren hoe je dit patroon kunt creëren zul je de volgende drie zinnen waarover ik het heb uit je woordenschat moeten verwijderen : "Ik weet het niet", "ik kan het niet" en "ik snap het niet". Wanneer je deze uit je woordenschat haalt wanneer je tegen jezelf zegt: "Ik ga mijn 5 zintuigen samenweven", eindig dan niet door te zeggen: "Ik heb natuurlijk geen flauw idee wat dat betekent." Je hebt het net met dat beetje twijfel geannuleerd. Zeg in de plaats daarvan gewoon: "Ik ga mijn 5 zintuigen samenweven," en stop juist daar. Binnen de 24 uur zal er iets voor je beginnen verschuiven. Je hoeft geen 5 uur of 5 jaar te wachten. Het kan onmiddellijk gebeuren. We zijn scheppers van onze gedachtepatronen. We hoeven niet beperkt te worden door onze gedachten. We kunnen door onze gedachten uitbreiden. Als je ervoor kiest om door je gedachten beperkt te worden, zul je altijd een glas zien dat half leeg is. Wanneer je ermee stopt te zeggen: "Ik kan het niet", "ik weet het niet" en "ik snap het niet", en in plaats daarvan tegen jezelf zegt: "Vanaf vandaag ga ik mijn 5 zintuigen samenweven en ik ga uitzoeken hoe ik met mijn 6de zintuig kan werken," zal je wereld zich beginnen uitbreiden met mogelijkheden.

Morgen, wanneer je langs de telefoon loopt en ernaar uitreikt en hem opneemt voor hij belt en iemand hangt aan de lijn, zeg dan niet: "O mijn God, hoe vreemd is dat?" Je hebt zonet alles geannuleerd. Feliciteer jezelf. Zeg: "Waauw, dat was geweldig."

Toen mijn eerste boek, The Great Shift in productie was waren we zo dwaas. We hadden nergens verstand van. We gaven 4000$ uit voor een boekomslag en de omslag die ons aangeboden werd was een foto van een cirkel, met mij ervoor en grote engelenvleugels die van achter mijn hoofd uitkwamen. Het was absoluut de ergste foto. Natuurlijk hebben we de omslag geweigerd. Wat ik hiermee wil zeggen is dat wanneer je niet duidelijk weet wat je wilt de mensen je zullen geven wat zij willen.

Wanneer je zegt: "Ik weet het niet", wanneer je zegt: "Ik snap het niet", wanneer je zegt: "Het werkt niet voor mij", dan is dat exact wat je van je leven kunt verwachten. Je kunt een tekort aan klaarheid verwachten in alles wat je doet wanneer je die 3 zinnen gebruikt. Als je je leven wilt veranderen, zeg dan: "Ik ben bereid om de 5 zintuigen samen te weven", zie dan je wereld zich ontvouwen op de meest mooie manier. Je zult ondervinden dat jezelf meer dingen doet die jij wilt doen.

- Vertaling: Ulla Mertens -

Klik Hier voor Kirael.com (engels)