introductie kalender bestuur foto's sponsors pers gastenboek

introductie

Het FUNFONDS is een door 10 onnozelaars in het leven geroepen vzw die niet meer uit het sociaal-culturele landschap is weg te denken en die tot doel heeft de zgn. verzuring te bestrijden. Hoe we dit laatste precies aan boord gaan leggen, daar hebben we voorlopig zelf ook nog een beetje het raden naar, maar om de tijd te doden hebben we ons alvast voorgenomen om vanuit onze thuisbasis Niel allerlei lucratieve activiteiten te ontplooien. Leuke activiteiten ook. Activiteiten met een amusementswaarde van hier tot ginderachter. Activiteiten die de wereld met verstomming zullen slaan, of het zal toch niet veel schelen.

VerQuizt II hebben we intussen ook weer achter ons. Hulde aan de Familie Brits & Co, het team dat keihard met de overwinning aan de haal ging. Foto's volgen, als God het wil, zeer binnenkort. Of niet, we zullen nog zien.

Belangrijker: dat u zich als de gesmeerde bliksem inschrijft voor de derde editie van onze Cup Of Kubbs, op zondag 29 mei 2011 na Christus. Een mailtje naar funfonds@gmail.com zal allang volstaan.

Overdreven democratisch zijn we niet, maar als u met ideetjes zit waar het FF perhaps iets aan zou kunnen hebben, dan mag u deze steeds spuien per mail of via ons gastenboek.

Check hoe dan ook regelmatig onze kalender, want ook zonder uw inbreng ligt er natuurlijk nog veel méér fun in 't verschiet. Waarom? Alleen maar voor de gravigheid, tiens!


FunFonds Vzw | Maak je eigen badge

© 2010 FunFonds vzw
funfonds@gmail.com - Dorpsstraat 1, 2845 Niel