Future Files

Welkom op Future FilesFuture Files vertelt u over het leven in 2347. De site bestaat uit drie grote onderdelen: het Zonnestelsel, de industrie en de samenleving. Welkom in de wereld van de Interplanetaire Ruimtevloot, neurochips, Gombar Mining Operations en neutronendeductors!
Het ZonnestelselOp dit deel van de site vind je alles in verband met de verschillende locaties in het Zonnestelsel. Je kan er reizen naar de geïndustrialiseerde Mars-planeet, de helium-ontginningsstations op Jupiter bezoeken en een kijkje nemen in de Copula, de ring van planetoïden. Je kan reizen naar de prachtige ringen van Saturnus en de warmte op Venus voelen. Ten slotte kan je ook de aristocratitie ontmoeten op Luna en de uitgestrekte akkers op Terra aanschouwen. Er is informatie te vinden over de geografie van iedere plaats, de manier waarop ze bewoonbaar is gemaakt, de samenstelling van de bevolking, de verschillende industrieën die er gevestigd zijn en nog veel meer interessante wetenswaardigheden.
De IndustrieOok kan je de industriële activiteiten volgen in ons zonnestelsel: de lawaaierige productie van gigantische interplanetaire cruisers en de stofvrije, strikt gecontroleerde neurochipfabrieken, de kernfusiecentrales die rustig en milieuvriendelijk enorme hoeveelheden energie produceren. Aanschouw de landbouwdomeinen die met hun genetisch gemanipuleerde gewassen enorme winsten boeken, de ontginningsbedrijven die op zoek gaan naar nieuwe metaal- en brandstofvoorraden in de bodem. Ook de wapenfabrieken die in het grootste geheim high-techwwapens produceren komen aan bod, net als de terraformingmaatschappijen, die levenloze stofbollen omvormen tot bloeiende, groene planeten.
De SamenlevingIn het deel samenleving worden verschillende aspecten van de maatschappij onder de loep genomen. Breng een formeel bezoek aan de Admiraal, lees de verslagen van de Grote Welvaartsoorlog, of volg een gebedsavond in een moskee. Woon een zitting van de Aardraad bij of ga ondergronds en sluit je aan bij het misdaadcircuit.